Minden idők 4 legszebb karácsonyi reklámja

Minden idők 4 legszebb karácsonyi reklámja

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Minden idők 4 legszebb karácsonyi reklámja / 2. oldal

3. Angol, kezdőknek

Az Allegro otthoni nyelvtanuláshoz kínál segédanyagot, ebben a reklámfilmjében pedig egy idős, lengyel úr kezdi el nyugdíjas éveiben az angol nyelv tanulását. A kisfilm különösebb nyelvismeret nélkül is érthető, de minimális angol tudással még rendkívül szórakoztató is, a bácsit, aki imádnivalóan rossz kiejtéssel kezdi tanulni az angol mondatokat, egyszerűen nem lehet nem szeretni. Aztán az egyre ügyesebb Robert nagy utazásra indul, megérkezik a ködös Angliába, és az is kiderül, mi végre volt az angol tanulása: bár a lengyel úr továbbra is erősen kezdő szinten van, de már be tud mutatkozni valakinek, és ez a bemutatkozás biztos, hogy minden néző szeméből könnyet fakaszt.

4. A legnagyobb ajándék

A Sainsbury egy másik ünnepi kisfilmje is bekerült a válogatásunkba, hiszen a cég remek karácsonyi reklámokat csinál, ráadásul üzenetük szerint a karácsony arra való, hogy megoszd másokkal, így ez a sztori még csak nem is vásárlásra buzdít, sőt! A munka, a karácsonyi bevásárlás és a családja között őrlődő apuka képe sokaknak ismerős lehet mindennapi problémáival: kellemetlenül érzi magát a céges karácsonyi partin, nehézkes a közlekedés az otthona és a munkahelye között, mert egyetlen szem hótól is lebénul a vonat, és már ahhoz is sorba kell állnia, hogy beállhasson a sorba. Hogyan szerezhetné meg így a legjobb ajándékot, amit a szerettei megérdemelnek?

Hát természetesen úgy, hogy rájön: a legnagyobb ajándék, amit adhat nekik, ő saját maga, a velük töltött idő.

A mókás figurák és a fülbemászó dallam mellett a reklámot még szerethetőbbé teszi, hogy láthatóan ügyeltek a diverzitásra, és nagyon sokféle család megjelenik a kisfilmben – hiszen az együtt töltött idő mindannyiuknak éppen olyan fontos.

VIDEO Jobb ember vagy, mint hinnéd, ha ez az 5 dolog jellemző rád

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»