Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja

Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Jólesik a lelkednek: az idei év 8 legszebb karácsonyi reklámja

Nem tudom, ki hogy van vele, én minden évben alig várom a karácsonyi reklámokat. Idén ezek a kedvenceim, amiken könnyeztem a meghatottságtól, vagy éppen a nevetéstől.

1. Az ifjú balerina

Az Amazon reklámjában egy fiatal balerina próbálja megőrizni a lelkesedését és elszántságát a 2020-as év kihívásainak ellenére is. Amikor úgy tűnik, a veszélyhelyzet és a lezárások megfosztják az álmaitól, a családja, és egy egész közösség siet a segítségére. A shownak mennie kell tovább – üzeni az Amazon.

2. Az otthon varázsa

A Disney filippínó témájú karácsonyi kisfilmjében egy nagymama és az unokája kapcsolatába tekinthetünk bepillantást. Az év azon időszakában, amikor talán a legerősebb mindenkiben a honvágy, jól esik azt látni, hogy bárhol otthon lehetünk, ha a szeretteink mellettünk vannak.

3. Ugye eljön?

A SuperValue reklámjában egy kisfiú kérdezgeti hitetlenkedve a szüleitől: „Ugye idén is eljön?” Megígéri, hogy jól fog viselkedni, és még a jelet is kiteszi a ház elé: „itt állj meg!” A kisfilm végén, amikor a várva várt látogató megérkezik, szem nem fog szárazon maradni.

4. Adj egy kis szeretetet

A John Lewis és a Waitrose közös reklámfilmje egy klasszikus és örökérvényű üzenetet hordoz: ha jót teszel valakivel, ő is jót fog tenni valakivel, és a jó tetted előbb vagy utóbb visszaér hozzád. A reklámfilmben, ami néhol aranyos, néhol megható, néhol pedig mókás, arra buzdítanak, hogy adj ajándékba egy kis szeretetet, hogy mindenkinek boldogabb legyen ez a karácsony.

VIDEO Üde tavaszi barackos smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»