Melyik a legjobb parfüm a közelgő ünnepekre?

Melyik a legjobb parfüm a közelgő ünnepekre?

Címlap / Stílus / Divat / Melyik a legjobb parfüm a közelgő ünnepekre?

A különböző parfümöket tartalmazó ajándékkészletek az ünnep meghatározó kellékei. Elsőre az illat kockázatos ajándékötletnek tűnhet, mivel nagyon személyes, ugyanakkor, akinek adjuk, őt valóban jobban ismerjük, mint bárki mást. A legtöbb készlet ebben a szezonban olyan elegáns csomagolásban érkezik, hogy szükségtelen becsomagolni, sőt néhány aromával is párosul. Cikkünkben összegyűjtöttük a legjobb illatszer-készleteket, amelyek megvásárlásával garantált lehet a siker. (x)

Márkás parfümök minden korosztálynak

Az ünnepi hajrában a kreatív parfüm ideális választás lehet. Kevesen gondolnák, hogy a klasszikus női és férfi illatok mellett a gyermekek számára szintén beszerezhetők ötletes illatkollekciók. Az alábbiakban adunk néhány tippet, hogy mindenki a maga, illetve az ajándékozott számára tudjon megfelelő terméket vásárolni a közismert online üzletek valamelyikében. Mint minden termék esetében, itt is döntő szempont az ár.

Parfüm hölgyeknek

Nem mondunk újat, hogy a női illatok jóval drágábbak (28 ezer forintért szerezhető be online), mint a férfiak számára készült termékcsomagok. Az ismert márka mellett a minőséget is meg kell fizetnünk.  Amikor megérezzük a parfüm aromáját, hasonló mint, amikor a nő megtapasztalja milyen hatalommal bír, ennek következtében a nem mindennapi aroma befurakodik boldog-boldogtalan tudatalattijába. Aki ilyet használ, az nagyon jól tudja mit akar, szabadjára engedi vágyait és hagyja magát sodródni az illatok tengerében, remélve, hogy a férfi azonnal meghódítja. A kávé hasonlatával élve, hamar függővé válunk, mint amikor a presszó-t fogyasztjuk és nehezen tudunk parancsolni vágyainknak.

Egyedülálló illatok férfiaknak

A 16 ezer forintos árkategóriában kapható terméket kimondottan a vagány és temperamentumos férfi számára fejlesztették ki, hasonlóan, mint amilyen a görög mitológiában Erósz isten volt. Így nagyon jól jelképezi az erőt és a bujaságot. A parfüm a szerelmet, a vágyakozást és az érzékiséget jeleníti meg. A Versace Eros márka olyan férfinak készült, aki mindig tudja, mit akar. Hölgyeim, férfierő a köbön! Ettől garantáltan szenvedélyes perceket élhet át barátjával vagy férjével. A parfüm frissítő mentalevekkel teljesedik ki, amit édes alma és lédús citrom jegyek bővítenek ki. Az alaparoma mohát, melengető cédrust, és csábító vanília tiszta eszenciáit tartalmazza.

Biztonságosak a parfümök a gyermekek számára?

Mindenekelőtt érdemes megtudni többet arról, hogy mit tartalmaz egy parfüm, mielőtt megvásárolnánk a gyermekek számára. Ezeket az illatanyagokat kísérő címkék megnyugtatóan utalnak arra, hogy „bőrgyógyászatilag, allergiás reakciók ellen és klinikailag tesztelt”. Tehát a szülőknek engedniük kell, és követni a trendet, amelyet olyan híres celeb anyukák indítottak el, mint Madonna, Angelina Jolie és Gwyneth Paltrow.

A legtöbb 78-95%-ban tartalmaz speciálisan denaturált etil-alkoholt és illóolajok keverékét, amely lehet természetes vagy szintetikus.

A gyerekparfümök általában alacsonyabb alkoholtartalmúak, vagy akár alkoholmentesek is lehetnek. Azonban még mindig tartalmaznak illóolajokat, ftalátokat és glicerint, amelyek mindegyike bizonyos személyeknél allergiás reakciókat vált ki.

Tanulmányok kimutatták, hogy az anyagokban lévő vegyszerek olyan egészségügyi hatásokat okozhatnak, mint a bőr érzékenysége, kiütések és bőrgyulladás. Sőt, az asztmában szenvedők 75%-ának asztmás rohamai lehetnek a parfümök hatására.

Az internetes üzletekben közel 3 ezer forintért kapható Pókemberes design-nal ellátott termék a kis szuperhősök számára készült, nem tartalmaz alkoholt, sőt teljesen allergénmentes, mert szerves anyagokat tartalmazó zabkivonatból fejlesztették ki. A hangsúly pedig a gyengédségen van.

Alternatíva lehet, hogy megpróbáljuk a parfümöt a ruhájukra permetezni a bőrük helyett, de ebben az esetben ügyeljünk arra, hogy ne sokat használjunk el az üvegből.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!