Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amiért a férfiak a legjobb kapcsolatot egy olyan nővel élik át, aki „túlságosan szeret”

5 dolog, amiért a férfiak a legjobb kapcsolatot egy olyan nővel élik át, aki „túlságosan szeret”

Elhalmozzák a másikat szeretettel, és nem várnak érte cserébe mást, csak viszonzást és őszinteséget. Most eláruljuk, miért egy ilyen nő mellett lehet igazán boldog egy férfi.

1/5 Maximális optimizmus

Az a nő, aki „túlságosan szeret“, az egész világnak őszintén ki meri mutatni, hogy mennyire oda van a párjáért.

Szinte mindig optimista és boldog, hiszen nincs oka arra, hogy szomorkodjon.

Az ő napját már az is felvillanyozza, ha reggel búcsúzásnál azt mondják neki, hogy „szeretlek“, vagy ha meglepik egy szelet csokoládéval: számára ez azt jelenti, hogy gondolnak rá.

A vidámsága pedig mindenkire átragad, így ha egy férfi talál magának egy ilyen társat, mindig jókedvűnek és boldognak érzi magát.

A stresszes, rohanó világban ez hatalmas kincs!

 

2/5 Fájdalmak elfelejtése

Mindenkinek vannak múltbeli csalódásai, de ha egy férfi elég szerencsés, megtalálja azt a nőt, aki segít neki ezeket elfelejteni.

Aki „túlságosan szereti” őt ahhoz, hogy tovább szomorkodjon egy exe miatt, és aki segít ráébredni arra, mit jelent valóban szeretve lenni.

Ez a lány ugyanis annyira leköti a párja figyelmét az érzelmeivel, hogy még azt is elfelejti a srác, milyen is volt egykor csalódni.

Hiszen biztos lehet abban, hogy a jelenlegi párja nem okozna neki fájdalmat, és megtanítja őt arra, mit jelent félelem nélkül szerelmesnek lenni.

Kevesen képesek erre!

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást