A grillezés az egyik legjobb dolog nyáron. A húsokhoz nagyjából mindenkinek megvan a maga jól bevált receptje, ám sokaknak gondot okoz, hogy milyen köretet válasszanak hozzá. Máris mutatunk néhány izgalmas salátaötletet!
1/5 Paradicsomsaláta lilahagymával
A lédús paradicsom az egyik legjobb kiegészítője lehet a grillezett, fűszeres húsételeknek. A következő saláta elkészítéséhez mindössze néhány percre van szükség, próbáld ki, nagy sikere lesz.
Hozzávalók:
700 g paradicsom,
1 nagyobb lilahagyma,
6 szál oregánó,
3 ek olívaolaj,
só, bors.
Elkészítés:
A paradicsomot mossuk meg, a hagymát tisztítsuk fel, majd mindkettőt karikázzuk fel. Egy tálba tegyük bele a karikákat, szórjuk meg a felaprított oregánóval, a sóval és a borssal. Locsoljuk meg az olívaolajjal és forgassuk össze. Fogyasztásig tartsuk hűtőben.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!