A legcukibb karácsonyi reklámok, amiktől visszavonhatatlanul ünnepi hangulatba kerülsz

A legcukibb karácsonyi reklámok, amiktől visszavonhatatlanul ünnepi hangulatba kerülsz

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legcukibb karácsonyi reklámok, amiktől visszavonhatatlanul ünnepi hangulatba kerülsz

A karácsonyt megelőző hetekben sorra lepik el a TV-csatornákat és az internetet a cukibbnál cukibb és persze a kevésbé frappáns karácsonyi reklámok is. Van, aki szimplán egy karácsonyfa elhelyezésével letudja a karácsonyi reklám fogalmát, de szerencsére bőségesen találunk olyat, amitől megolvad a szívünk és szívesen nézzük meg akár egymás után többször is. Lássuk a legjobbakat!

A várva várt John Lewis

A karácsonyi időszakban évről évre nagyon várjuk a John Lewis reklámokat, melyek központi témája mindig az ajándékozás. Már hosszú évek óta a gyerekeken keresztül mutatják be, milyenszép is az ajándékozás, a várakozás és a készülődés. Az idei reklámban egy kutya sóvárgását látjuk, aki szinte jobban örül a trambulinnak, mint a kislány, aki az ajándékot valóban kapta.

A legcukibb Télapó a Marks&Spencer-é

A karácsonyi időszak a világ számos országában a Télapó misztériuma körül forog, persze hozzánk egy kicsit előbb jön, de hát nem lehet egyszerre mindenhol, igaz? 🙂 A Marks&Spencer reklámjában a Télapó egyik titkos segítőjét figyelheted munka közben, ahogy egy elsőre veszekedősnek tűnő testvérpár között simítja el a szálakat – persze az igazi Mikulás tudta nélkül!

A család a legfontosabb – Lidl

Miről is szól a karácsony, ha nem éppen arról, hogy együtt töltsd az időt azokkal, akiket a legjobban szeretsz? Az ajándékozás, a készülődés, a karácsonyfadíszítés vagy az egész napos sütés-főzés elhalványul amellett, amiről valójában szól ez az ünnep. A Lidl karácsonyi reklámjában ezt mutatják be úgy, hogy a végén még a szívünk is összeszorul egy picit. Hát nem csodálatos?

Fogadj el mindenkit – Apple

Az Apple idén egy nagyon szívszorító karácsonyi reklámot készített, melynek középpontjában Frankenstein áll, aki az el nem fogadott, másoktól különböző egyént szimbolizálja a társadalomban. Szerencsére egy kislány a segítségére siet, mosolyt csalva Frankie arcára. Hiszen mi sem fontosabb karácsonykor, mint az, hogy mindenki boldog legyen körülötted.

Találkozások – Heathrow

Sokan utaznak haza az ünnepekre, hogy találkozzanak a családjukkal. Ez a reklám két macival mutatja be azt, hogy ez karácsonykor milyen is lehet. Felejtsd el az utazás nehézségeit, a pakolást, a bosszankodásokat, hiszen a pillanat, amikor újra találkozhatsz a szeretteiddel, talán mindennél fontosabb.

Az ünneplés együtt az igazi – EDEKA

Bár nálunk nem hirdet ez a márka és nem is idei a reklám, de ez az egyik személyes kedvencem. Annyira megható, hogy akárhányszor meglátom, sírva tudnék fakadni. Manapság nagyon nehéz összehozni, hogy a nagy család összegyűljön az ünnepekre, pedig a legfontosabb, hogy ha lehet, senki ne ünnepeljen egyedül. Erről szól ez a csodálatos sztori, amit a nagypapa indít útjára.

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást