A legcsajosabb farsangi jelmezek, ha felnőtt buliba mész

A legcsajosabb farsangi jelmezek, ha felnőtt buliba mész

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A legcsajosabb farsangi jelmezek, ha felnőtt buliba mész

Míg a gyerekek még mindig Elzának akarnak öltözni, addig a felnőttek a maguknak rendezett farsangi buliban valami kreatívabbal is előrukkolhatnak. Körülnéztünk ötletek terén, és mi ezeket a csajos kosztümöket találtuk a legeredetibbnek.

Rágógumi-automata

Elég hozzá egy régi csőtopp, egy nagy adag, hobbiboltban beszerezhető pompom (de végül is vattából is előállíthatod saját magad is, ha van hozzá türelmed), és minimális varrásismeret.

Ha még egy szűk szoknyád, meg némi maradék anyagod is akad, akkor szinte kész is van ez a nagyon jópofa jelmez, amihez mi biztosan hordanánk magunkkal néhány adag színes cukorkát vagy rágógumit is, hogy adjunk belőle annak, aki kér.

Unikornis

Ennek a jelmeznek az alapja egy fehér tornadressz, a többit pedig már színes kartonból, olcsó függönymaradékból is megalkothatod, és ha szereted az extrém sminkeket, akkor ezen a téren is nyugodtan elengedheted a fantáziádat.

Használd bátran a csillámport az arcodra és a szemhéjadra is, elvégre egy varázslatos lény leszel ezen a napon, kijár neked a csillogásból!

Fekete bárány

Ha szereted azokat a kosztümöket, amelyek elnagyolt kidolgozottságukkal egy nagy adag cinizmust is magukkal visznek a buliba, akkor öltözz fekete báránynak, és éld ki a leginkább szarkasztikus énedet ezen az estén.

A napszemüveg és az úgynevezett “resting bitch face” szinte kötelező elem, a fekete pompom-farok opcionális, de a legjobb az egészben, hogy miközben eredeti és szellemes a jelmezed, még jól is fogsz kinézni, hiszen egy klasszikus kis fekete ruhát viselhetsz.

Tényleg minden alkalomra tökéletes!

Képregény-hős

Ha nem annyira szeretnél a ruhával bíbelődni, a sminkképességeid viszont páratlanok a baráti társaságban, akkor kontúrozz, pöttyözz, rajzolj, és változtasd magad egy képregényhőssé, vagy popart műalkotássá.

Ha szeretnéd, akár komplett sztorit is kitalálhatsz magadnak, ha pedig begyakorolsz néhány klasszikus képregény-beállást, akkor biztos, hogy te nézel majd ki legjobban az összes farsangi fotón.

Szívkirálynő

Egy pakli francia kártyából, némi ragasztó segítségével könnyel elkészítheted ezt a kalapot, amit aztán hullámcsattal a hajadba tűzhetsz, és szinte kész is van a szívkirálynő jelmezed.

A hatást persze fokozhatod a megfelelő ruha összeválogatásával, de az is elég, ha csak jelképes gesztusokat teszel ezen a téren, hiszen az ikonikus kiegészítő miatt így is mindenki fel fog ismerni.

Használj drámai, de elegáns sminket, nem csak jól fog állni, de illik is ehhez a jelmezhez.

Mary Poppins

Ha mégsem áll tőled távol a mesevilág, és te farsangok igenis a saját kedvenc karakterednek szeretnél öltözni, akkor tökéletes választás lehet Mary Poppins: egy fekete esernyő szinte biztos akad valahol a családban, a fekete körszoknyára pedig, ha nincs, akár be is ruházhatsz, hiszen máskor is fogod tudni hordani, akárcsak a fehér blúzt.

A piros nyakkendőt akár egy szalagból is elkészítheted, és már csak egy kalapra lesz szükséged, hogy mindenkiből nosztalgikus sóhaj fakadjon, amikor meglát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást