Divat / Stílus

Lapos a popsid? Hordd a következőket és formásabbnak fog tűnni

Lapos a popsid? Hordd a következőket és formásabbnak fog tűnni

Csak nagyon kevesek elégedettek a popsijuk méretével és formájával. Akinek kicsi van, az sokkal nagyobbat és kerekebbet szeretne, akinek pedig nagyobb van, arra vágyik, hogy kissé feszesebb, formásabb legyen. Sajnos ez általában alkati adottság, de rendszeres testmozgással van lehetőségünk arra, hogy formázzuk. Ha nincs időd sportolni, rendelkezésedre áll néhány lehetőség, amellyel lapos popsiból kerekded feneket varázsolhatsz magadnak. Ehhez nem kell mást tenned, csak kiválasztani a megfelelő ruhadarabot. Mutatjuk, melyek ezek!

Kivágott hátú ruhák

Hogyan is lehetne könnyebben formásabb feneket varázsolni magunknak, ha nem azzal a trükkel, hogy egyszerűen csak elvonjuk róla a figyelmet? Erre egy remek módszer, ha egy kissé merész, hátul kivágott ruhát választunk magunknak.

Lehet az egy vállnélküli darab, amellyel megvillanthatjuk vállainkat, de egy derékig vagy csípőig nyitott hátú koktélruha is tökéletes lesz. Ettől a felsőtested lesz kiemelve, egy rendkívül nőies módon!

 

A-vonalú szoknya

Ha kissé lapos a feneked, akkor igazán jól állhatnak rajtad a szoknyák, de egyáltalán nem mindegy, milyen fazont választasz.

Kerüld el többek között a testhez simuló darabokat, a ceruzaszoknyát (legalábbis a szűkebb fazonokat), válaszd inkább a lenge, A-vonalú szoknyákat.

Utóbbiak vékonyítják a derekadat és elfedik azt, amit kell. Szerezz be néhány színes, mintás darabot, és húzz hozzá magassarkút, így az alakod is olyan lesz, mintha megnyúlt volna.

Érdemes a combközéig érőeket preferálnod és kimondottan jól állhat rajtad a rakott szoknya is. Ugyanezek érvényesek a nyári ruhák vásárlásakor is, kerüld a testhez simulóakat, olyat válassz, ami a derekadtól lefelé bővül.

 

Skinny jeans

Ha esetleg még nem tudtad volna, eláruljuk, hogy a testhez simuló farmer, az úgynevezett skinny jeans csodás formát ad a fenekednek. Kissé kisimítja és megemeli azt, ettől az kerekdeddé válik.

Lehetőleg olyan darabot válassz, amelyen van farzseb (minél magasabban legyen), ez ugyanis csak fokozza a hatást.

A derékrész kicsit vastag legyen, ezzel szélesítheted a csípődet, amely hozzájárul a kerekded fenék eléréséhez is.

Nadrág

Ha nem kedveled a testhez simuló darabokat, választhatsz klasszikus nadrágokat is. Tökéletes megoldás lehet például az úgynevezett boyfriend, azaz a kissé fiús stílusú farmer.

Sokkal jobban állhat rajtad, mint például egy csípőnadrág, ezeknek ugyanis kissé magasított a dereka, amely szintén kerekebbé varázsolja a feneket.

Kísérletezhetsz azzal is, hogy élt vasalsz a nadrágodba, a legtöbb kis fenekű lányon ez is jól mutat.

Érdemes olyan darabokat választanod továbbá, amelyek csőszárúak, felül pedig szélesítik a csípődet. Ha nincs rajtad sehol felesleg, kísérletezhetsz a mintás nadrágokkal is, mert ezek is teltebb hatást eredményeznek és pluszkilók hatását keltik.

 

Felsők

Ha hiszed, ha nem, úgy is varázsolhatsz magadnak teltebb popsit, ha egy jó felsőt választasz.

Lapos fenekűek lehetőleg kerüljék a hosszabb szabásúakat, amelyek teljesen a testhez simulnak.

Érdemes inkább egy bővebb, lazább felsőt választani. Remek megoldás lehet egy nőies szabású, kissé hosszabb blézer. Ehhez akár szoknyát, sőt rövidnadrágot is felvehetsz.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást