Életmód / Ezotéria

Mi az enneagrammád a 9-ből? Ilyen stílusú otthon illik hozzád

Mi az enneagrammád a 9-ből? Ilyen stílusú otthon illik hozzád

Válaszd ki az alábbi 9 személyiség típusból azt, melyiket a legközelebb érzed a személyiségedhez – a hozzá leginkább illő csillagjegy is segítségedre lesz – , és ezek alapján tudj meg többet arról is, milyen a lakberendezési stílusod!

1-es típus, a Perfekcionista (Szűz)

Erősségek: őszinte, felelősségteljes, fejlődés-orientált
Gyengeségek: könnyen neheztel, nem alkalmazkodik és túlságosan kritikus

Nem vagy az ideiglenes megoldások híve, tökéletességre törekszel, ezért otthonod egyszerre praktikus és letisztult. A minimalista stílus illik hozzád, mert szereted rendben tartani a környezeted és neked nem jelent gondot megszabadulni a felesleges holmiktól. Fontos számodra a szimmetria, arra törekszel, hogy az enteriőr minden téren kiegyensúlyozott legyen. A semleges színvilág és a letisztult vonalvezetésű bútorok tetszenek.

 

2-es típus, a Segítő (Rák)

Erősségek: gondoskodó, népszerű, kommunikátor
Gyengeséfek: kiváltságos, naív, függőségekre hajlamos

Azokban a helyiségekben érzed jól magad a legjobban, ahol a kényelem van előtérben és minden adott egy jó beszélgetéshez. Kedvenc bútorod egy terjedelmes kanapé, melyet hívogató fotelekkel veszel körbe. A nappaliban töltöd a legtöbb időt, ahol kényelmesen elhelyezkedhet a család, a barátok és meghitt beszélgetéseket folytathatnak. A meleg színpaletta áll közel szívedhez, a falakon pedig rendszerint kedves családi fotók lógnak.

 

3-as típus, az Eredményes (Oroszlán)

Erősségek: sikeres, energikus, nagy teljesítményű
Gyengeségek: túlhajszolt, türelmetlen, túlzott versenyszellem

Az élet minden területén elismerésre törekszel, ez alól pedig nem maradhat ki az otthonod sem. Szereted, ha lakásod megmutatja sikered, így bútoraid modern, magas minőségű darabok. Nem áll távol tőled a művészeti alkotások gyűjtése, nagy becsben tartott műtárgyaidat előszeretettel teszed közszemlére a polcokon. Stílusod sikkes kortárs és minden helységben van egy olyan egyedi tárgy, amin minden vendégnek megakad a szeme. 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást