Kreatív tárolók és szervező megoldások

Kreatív tárolók és szervező megoldások

Címlap / Otthon / Dekor / Kreatív tárolók és szervező megoldások

Otthonunk szervezetten tartása és a holmik tárolása a lakberendezés legfőbb szempontjai. A következő tároló bútorok és kellékek nemcsak ebben segítenek, hanem rendkívül dekoratívvá is teszik a lakást!

Ajtóra akasztható drót tartó

Használd ki az ajtó hátsó részén levő felületet és szerelj rá egy ilyen praktikus tárolót. Ez a három szintes sötét bronz drót tároló ideális helyet kölcsönöz a szakácskönyvnek, sütőkesztyűnek, vagy egyéb konyhai kelléknek, amelynek nem találtunk máshol helyet.
potterybarn.com, 47.9 Eur

Emlékeztető tábla

Praktikus és dekoratív falra akasztható szervező, így alig foglal teret. Ez a nagy méretű tábla ideális irodákba vagy otthoni dolgozószobákba. 
potterybarn.com, 80.37 Eur 

Képkeretek függőben

A fal dekorálásának és a képek stílusos tárolásának nagyszerű megoldása ez a sínes szerkezetű fém tartó. Itt tarthatjuk legkedvesebb családi fotóinkat, vagy kézzel festett stílusos festményeinket. Jól mutat a nappali kanapé fölött, de előszobában vagy hálószobán is!
potterybarn.com, 80.37 Eur  

Rozsdamentes acél polcok

Maximizálja a konyhai vagy irodai munkateret, hiszen praktikus tárolóhelyet biztosít a kisebb irodai vagy konyhai kiegészítők számára. Ideális fűszer, tea, vagy kávé tartó. A falra szerelhető acéltábla is a szetthez tartozik, mágnesek segítségével mindien fontos papír emlékeztető felfüggeszthető rá.
potterybarn.com, 12.18 Eur -tól 

Falipolc

Ez  polc erősebb és tovább tart, mint az átlag könyvespolcok, köszönhetően stabil kialakításának. Különleges “dőlt létra” hatása miatt egyedi dísze lehet otthonunknak. Ngya férőhelyet biztosít a könyveknek és dísztárgyaknak.
potterybarn.com, 242.73 Eur

Borászpolcok

Ezek a helytakarékos fapolcok nemcsak nagy tárolóhelyet biztosítanak az italoknak, poharaknak és konyhai felszerelésnek, hanem rendkívül dekoratívak is.
potterybarn.com, 60.89 Eur -tól  

Előszoba bútor praktikus tárolókkal

A zsúfolt előszobákat tárolási megoldásokkal tehetjük szellősebbé. A polcokon elhelyezett kosarakban nagyszerű helye lesz a sálaknak, kesztyűknek, sport felszereléseknek, cipőknek és egyéb szükséges kiegészítőnek.
potterybarn.com, 185.91 Eur -tól   

Stílusos ruhatartó

A vasalatlan ruhákat stílusosan is tárolhatjuk egy ilyen acéldrót struktúrájú, gurítható tárolóban. A pamutbélés megakadályozza a ruhadarabok sérülését.
potterybarn.com, 120.96 Eur -tól    

Szellős kerekasztal

A hajlítottvas kerekasztal, három üvegpolccal csinos és praktikus bútordarabja lehet nappalinknak, de fürdőszobánknak vagy előszobánknak is egyaránt. Az áramvonalas kialakítás igazán stílusossá és stabillá teszi.
potterybarn.com, 161.55 Eur -tól     

Fali virágtartó

Az üres falakat díszítsd kedves szobanövényeiddel egy ilyen virágtartó segítségével. A falra szerelhető rács öt virágcserepet tud megtartani. Ideális dekoráció a lakás bármely falán.
potterybarn.com, 104.79 Eur -tól      

Moduláris fiók-szervezők

A fiókok kacatjainak megszüntetésére ideálisak ezek a fából készült dobozok, amelyek a fiók méretétől és funkcionlitásától függően különböző képpen kitölthetik a fiókteret.
williams-sonoma.com, 24.31 Eur -tól     

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást