10 kreatív fonott frizura, amit te is könnyedén el tudsz készíteni magadnak

10 kreatív fonott frizura, amit te is könnyedén el tudsz készíteni magadnak

Címlap / Stílus / Haj / 10 kreatív fonott frizura, amit te is könnyedén el tudsz készíteni magadnak

A hajfonatok reneszánszukat élik, mi pedig örülünk ennek, mert nem csak szép, praktikus viseletről van szó, ami a mindennapi tevékenységekben sem akadályoz. Mutatunk néhányat, ami nekünk gyorsan a kedvencünkké vált.

Oldalt fonott tincs

Az oldalt fonott tincs kicsit az alányírt frizurára emlékeztet, mégsem kell érte beleborotválnod a hajadba, viszont sokkal vagányabb, mint amit első blikkre a hajfonatokról gondolnánk.

 

Laza hajfonat

A nagyon lazán, hanyagul összefont haj most szintén divatos, ráadásul a hajhagymáidat sem húzza, így nem is tesz kárt a fürtjeidben.

 

Fejtetőn fonott

Ha a fejtetőn, középen fonsz hátrafelé egy sávot a hajadból, azzal nagyon menő, vagány hatást érhetsz el – kicsit olyan, mint ahogy a viking harcosok viselhették a hajukat, és mégis szuper nőies.

Kell ennél több?

 

Lófarok fonott tinccsel

Egy sima lófarkat is feldobhatsz azzal, ha egy fonatot is hozzáfogsz.

Máris izgalmasabbnak tűnik, és alig pár perc elkészíteni!

Oldalsó francia fonat

Ha oldalirányba készítesz francia fonást, a fonat végét pedig körbe tekered a hajgumin, akkor ugyanannak a frizurának egy sokkal elegánsabb változatát készítheted el.

Rövidből is

Rövid hajból is készíthetsz fonatokat, a két, hátrafogott tincs jópofa és strapabíró, így tökéletes például egy hétvégi kiruccanásra, ha jól szeretnél kinézni, de nem szeretnél minden nap a frizuráddal bajlódni.

Félig kiengedett fonottan

A hátul összefogott két kis fonat szemből is jól néz ki, mert a hajad így szép keretet ad az arcodnak anélkül, hogy a tincsek belelógnának, és eltakarnák.

Lazított hajfonat

Minden egyes fonás után egy hajgumi, majd a tincsek kilazítása következik.

Ilyen egyszerű elkészíteni ezt a frizurát!

Fonott hajkoszorú

Egy széles fonat, amit koszorúként fonsz a fejed köré, már önmagában is nagyon elegáns lehet, de néhány kisebb fonattal tovább bolondíthatod az összhatást.

Fonott korona

Természetesen a fejtetőn körbetekert fonat is még mindig divatos, de ennek már nem kell precízen kivitelezett műalkotásnak lennie: a lazább fonatok és az arcba hulló kis tincsek teszik trendivé ezt a frizurát.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást