10 kreatív arcmaszkminta, ami kicsit vidámabbá teszi ezeket az időket

10 kreatív arcmaszkminta, ami kicsit vidámabbá teszi ezeket az időket

Címlap / Stílus / 10 kreatív arcmaszkminta, ami kicsit vidámabbá teszi ezeket az időket

Mindenkit arra biztatunk, hogy közös érdekünkben vegye komolyan a maszk viselését, és aki csak teheti, hordjon mosható maszkot a környezet védelme érdekében is. De ha van kedved, és esetleg egy egyedi mintás maszkot készítenél magadnak, amivel be tudod tartani a védekezés szabályait, és esetleg még egy-két mosolyt is csalsz az arcokra, vagy te magad is jobb szívvel veszed fel a maszkodat, akkor adunk néhány ötletet. Akármilyen bizarr helyzet szülte is őket, mi kicsit felderültünk ezen maszkok láttán.

Rúzsos

Neked is hiányzik, hogy a kedvenc rúzsod színe köszönjön vissza a tükörből? Egy ilyen maszkkal ugyan az ajkaid színét nem változtathatod minden nap, de legalább kockázatok nélkül próbálhatod ki, hogy állna az ajakfeltöltés.

 

Cicás

Teljesen megértjük, ha úgy döntesz, hogy nem vagy hajlandó a továbbiakban részt venni az őrületben, amit 2020-nak hívunk, és mostantól inkább macska vagy. Mi abszolút támogatunk, csak vegyél hozzá maszkot.

 

Vicces felirat

„Közösségi távolságtartás-szakértő” – hirdeti ez a maszk, amiben, ha elég szúrós szemmel nézel arra, aki beleliheg a nyakadba a kasszánál, talán kicsit jobb esélyed lesz, hogy elérd az ajánlott másfél méteres távolság betartatását.

 

Csak csendben!

„De nem kapok benne levegőt!” „Nem is igaz, hogy megvéd, meg majd ettől leszek tüdőbeteg!” „Egyébként nincs is vírus, csak a gyíkemberek találták ki, hogy aztán csipet ültessenek az agyunkba!” Elég sűrűn hangzanak el mostanában olyan mondatok, amikre csak ezzel a maszkkal tudunk válaszolni igazán: Csssss!

 

Szellemes

„Ha ezt olvasod, túl közel állsz.” Vagy tényleg nagyon jó a szemed. De valószínűbb, hogy túl közel állsz.

 

Szakállas (vicc)

Mindig is kipróbáltad volna, hogy néz ki a pasid hipszter szakállal? Tessék, 2020-ban ezt is megtehetitek, ne mondd, hogy nem adott ez az év néhány lehetőséget is!

 

Láncos

Azt nem tudjuk biztosan, hogyan lehet tisztán tartani (talán lecsatolható róla a lánc??), de a fashion maszk láttán azért elhagyta a szánkat egy „yeah”, és lássuk be, egy járványmegelőzési eszköztől ez sem kis teljesítmény.

 

Minden egyben

Egyensúly, jin és jang, macskák. Dolgok, amikre mindannyiunknak szüksége van úgy általában is, de ezekben az időkben meg aztán pláne.

 

Nehéz reggelekre

„Kizárólag kávéért vagyok hajlandó eltávolítani.” Teljesen egyetértünk, bár azért szerintünk a szendvicset sem ajánlott maszkon keresztül megpróbálni betolni, és a levest is erősen megszűri az arcfedő, de az üzenet átjött.

 

Fekete humor

„Sosem tudod, milyen fontos valami, amíg már nincs többé.” A pandémia elején kitörő vécépapír-felvásárlási pánikra reagáló arcmaszk kétségtelenül a fekete humor legfeketébb oldalán van, de úgy hallottuk, ezek a viccek segítenek, hogy még az ilyen szokatlan élethelyzetekben is meg tudjuk őrizni az optimizmusunkat.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást