Közeleg a tavasz, jöhet a ruhásszekrény átalakítás!

Közeleg a tavasz, jöhet a ruhásszekrény átalakítás!

Címlap / Stílus / Divat / Közeleg a tavasz, jöhet a ruhásszekrény átalakítás!

A tavasz lábujjhegyen igaz, de nagyon úgy tűnik, hogy a háttérben settenkedik. Azaz még akkor sem korai kicsit átnézni a gardrób tartalmát, ha odakint a mínuszok aratnak. Mert pár hét és a fogvacogtató hidegnek se híre, se hamva nem lesz. (x)

Mi jellemzi a tavasz divatját?

Ugyan minden szezon kicsit más a maga nemében, de a tavaszi időszak üzenete évről-évre ugyanaz. Frissesség, lendület, üdeség. A vonzó női nadrágok pont ezért kerülnek nagyjából elsőre a figyelem célkeresztjébe. A feszülős fazonokon túl a lazább típusok is elérhetőek. Míg az árnyalatok tekintetében egyetlen fő szabály létezik: éljen a sokszínűség! Végre-végre a téli, zord színeket felválthatják a tavasz mosolyt fakasztó variációi.

Természetesen, aki feltétlenül ragaszkodik a tradicionálisabb színekhez, nyugodtan választhatja őket. Kőbe vésett törvények a trend világában nem léteznek. Ha mégis nagyon szeretnénk egy valamit találni, ami megingathatatlan érvényű bölcsesség, akkor az valahogy így hangozna: az ízlés olyan támpont, ami stabil és nem inog meg. S ez mindenkinél mást jelent. Pontosan ettől annyira érdekes és izgalmas az öltözködés sokarcú dimenziója.

Melyik típus a legkedveltebb?

A nadrágok között bőven akadnak versenyzők, akik a “legnépszerűbb” címért joggal jelentkezhetnek. De talán az irtó kényelmes és mégis szexi női leggings az, ami arat. Minden egyes szezonban, töretlenül. Hogy hányan voksolnak rá? Világszerte millióan. Mert komfortos viseletet biztosít, miközben esztétikusság terén is az élen teljesít. S aki eddig azt hitte, hogy ez a modell legfeljebb az edzéseken szerepelhet jól, annak eljött az idő arra, hogy megtapasztalja ennek a szöges ellentétét.

A gyártók ugyanis annyira szemrevaló kollekciókkal rukkolnak elő, hogy nemcsak az edzőteremben vagy az erdő mélyén, de bárhol, bármilyen alkalommal viselhetők és ékeskedhetnek vonzó megjelenésükkel.

A praktikusságuk egyébként a hordás minden pillanatában tetten érhető. Ami pedig a színeket illeti, ugyanaz vonatkozik erre a kategóriára is, mint a nadrágokra. A színeké a terep. Hogy ez kinek-mit jelent pontosan, az már más kérdés. Az azonban biztos, hogy az ellenállhatatlan kisugárzás ugyanúgy borítékolható egy testhez idomuló választással, mint a maximális funkcionalitás, hála az anyag tökéletes rugalmasságának és funkcionalitásának.

Vezérfotó forrása: Africa Studio  / Shutterstock.com

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!