Életmód / Ezotéria

Így követik egymást a lélektípusok – te tudod, melyik szinten tartasz éppen?

Azok, akik hisznek a lélekvándorlásban, úgy vélik, hogy a Földre messze nem csak egyszer, hanem számtalanszor leszületünk. Vannak, akik konkrét számot mondanak a leszületéseket illetően, mások inkább szinteket különítenek el egymástól. Abban azonban minden hívő egyetért, hogy a tanulás, fejlődés miatt jövünk a Földre. Te vajon melyik szinten tartasz?

Első szint: az új lélek

Az első szinten azok a lelkek állnak, akik jellemző módon ártatlanok, támogatásra, segítségre szorulnak egész életükben. Nem jellemző rájuk, hogy túlbonyolítanák a dolgokat, vagy bármit is túlgondolnának, hiszen nem is ez a feladatuk. Az első szinten a léleknek csak meg kell szoknia, mivel jár az élet, mik a feltételei az itteni életnek.

Jellemző tulajdonságuk, hogy nehezen találják a boldogságot, problémájuk adódik, mikor megpróbálnak beilleszkedni a társadalomba, vagy akár csak egy közösségbe.

Ennek ellenére a családjukat, barátaikat nagyon szeretik, hiszen általuk élik meg a szeretetet, ami mindennek a mozgatórugója.

Második szint: a gyermeki lélek

Nincs túl nagy eltérés az első és a második szint között, de a gyermeki lelkek már valamivel könnyebben boldogulnak az élet nagy kérdéseivel, mint az új lelkek. Ők is támogatásra, bátorításra szorulnak, miközben könnyen elsajátítják azokat a szabályokat, társadalmi normákat, amiket megkövetelnek tőlük.

Igazi „jó gyerekek”, ugyanis igyekeznek az elvárásoknak megfelelni és a környezetük elégedettségét elérni.

Emiatt azonban nagyon könnyen irányíthatóak és befolyásolhatóak, de mivel végtelenül szerethetőek is, sokszor megmenekülnek a kellemetlen, vagy fejlődésüket akadályozó helyzetekből.

Olvastad már?  Csináljátok együtt! 5 közös elfoglaltság, ami fejleszti a párkapcsolatod

Harmadik szint: az ifjú lélek

Így követik egymást a lélektípusok - te tudod, melyik szinten tartasz éppen?

Az ifjú lélek – a lélektípusok szintjeit tekintve – leginkább a kamaszok közé sorolható. Állandóan hadakozik a világgal, az élettel, legfontosabb számára a függetlenség, illetve, hogy kitűzött céljait, álmait megvalósítsa. Szabad, megzabolázhatatlan, és egész életében az hajtja, hogy minél több újdonságot kipróbáljon. Nagy benne a versenyszellem, mindent megtesz azért, hogy tapasztalatokat gyűjtsön, és ezzel tudat alatt is fejlődjön, jobban megismerje magát.

Utálja a korlátokat, és nem is igazán tartja be a szabályokat. Amennyire tisztelte a kötöttségeket és a határokat az előző szinten, most annyira távol áll tőle, hogy elismerje, bizonyos elvárások jogosak lennének vele szemben.

Negyedik szint: az érett lélek

Ez a lélektípus már csaknem teljes, ezért legfontosabb célja az életben a harmónia, a boldogság keresése. Előző lélekszintjén alaposan kitombolta magát, amiből valószínűleg megtanulta mindazt, amire szüksége volt – különben nem lehetne az adott életben. Kíváncsi, érzékeny, néha inkább magának való. Ezzel szembemegy, mennyire megértő és törődő, és mindenekelőtt nagyon érzelmes.

Érzelmei ráadásul összetettek, bonyolultak és sokoldalúak, képes arra, hogy a saját gondolatait, emócióit kívülről, más szemszögből is megvizsgálja. Ezt természetesen nem csak önmagára kivetítve űzi, hiszen remekül elemzi a körülötte élőket is.

Nagyon jók a megérzései, magas az érzelmi intelligenciája, és egyre kevésbé foglalkoztatja az, amire nincs ráhatása – energiáit arra tartogatja, amit meg tud és meg is akar változtatni.

Ötödik szint: az idős lélek

Így követik egymást a lélektípusok - te tudod, melyik szinten tartasz éppen?

Ez a lélekszint nagyon magas és magától értetődően érett energiával párosul. Azok az emberek, akik ezen a szinten vannak, már gyermekkoruktól kezdve sugároznak egyfajta bölcsességet, csak úgy süt róluk, hogy ők már sokat láttak, holott ez csecsemőként, kisgyermekként lehetetlennek tűnik.

Összetett személyiségek, okosak, tapasztaltak és magabiztosak – ezzel párhuzamosan mindig nyugalmat és türelmet sugároznak.

A legmegértőbb emberek közé tartoznak, gyakorlatilag lehetetlen őket kihozni a sodrukból. Minden nehézséget mosollyal nyugtáznak, mintha csak tudatában lennének azzal, hogy minden bosszúság, negatív esemény csupán egy feladat. Ez a lelki szintek legmagasabb foka, ezután a lelkek megpihennek, majd erőt gyűjtve, feltöltődve ismét nekivágnak a körforgásnak.

Olvastad már?  5 csillagjegy, amelyet nagyon nehezen ért meg a környezete

Képek forrása: Sonyachny/Depositphotos.com, iuricazac/depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK