Kötött divat 2011 ősz/tél

Kötött divat 2011 ősz/tél

Címlap / Stílus / Divat / Kötött divat 2011 ősz/tél

Talán soha nem fognak kimenni divatból a kötött holmik, az anyagok, formák és minták azonban évről-évre változhatnak. Lássuk az idei kötött trendeket!

Dennis Basso

A Basso kollekciót nagyrészt a szőrme és kötött uralja. A domináns színek a semleges vajszínek és szürkék. Ha igazán trendi szeretnél lenni, egy ilyen kötött ruhához érdemes egy hozzá találó bokamelegítőt is beszerezned, amelyet egy rövid szárú csizma fölött hordhatsz.

Diesel Black Gold

A kötött kardigánok idén is nélkülözhetetlen ruhadarabjaink lesznek. Szerezz be egy szőrmegalléros változatot, egyrészt azért, hogy igazán melegen tudjon tartani, másrészt mert annyira divatos!

Anna Sui

Egy mintás kötött kardigánnal stílusossá teheted megjelenésedet. Az idei trendekben megjelennek a kockás, norvég vagy népi motívumokkal mintázott kötöttek.

Custo Barcelona

A kötött pulóvereket illetően két alapvető trend dominál az idei téli divatban: a túlméretezett férfias szabás és a kifinomult, áttetsző, csipke-szerű kötött. Utóbbit hordd szőrmés kabát alá, hogy még nőiesebb lehess.

Tommy Hilfiger

A kötött poncsók, köpenyek és egyéb felsőruházatok annyira kifinomulttá teszik megjelenésedet! 

Diesel Black Gold

A nyúzott, túlméretezett pulóverek jól fognak állni, ha feszes nadrág vagy szoknya fölé hordod és egy nőies magassarkú csizmával párosítod.

Rebecca Minkoff

A magasnyakú pulóverek gyakran dekoltáltak, hosszítva alakunkat. 

Dennis Basso

A fodros hatású kötött felsőruházat igazán kifinomulttá teszi megjelenésünket. Hordhatod szoknya fölé vagy egy bő szárú 70-es évek stílusú szövetnadrággal.

Tommy Hilfiger

Az extra magas nyakú pulóvereket hordhatod zakó alá, egy stílusos kalappal és egyenes szárú nadrággal!

Tracy Reese

A keresztcsíkos pulóverek trendje idén is folytatódik. Válaszd, ha ki szeretnéd hangsúlyozni felsőtestedet. Figyelj arra, hogy egyszínű alsórésszel hordd, így a figyelem felülre irányul.

Christian Cota

Végül fontos megemlíteni a kötött kiegészítőket is, hisz szinte minden téli kiegészítő kötött anyagból készül: nyakmelegítő, sál, csukló- és bokamelegítő, kesztyű, sapka vagy akár táska is.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást