Így készíts ellenállhatatlan banánsushit!

Címlap / Életmód / Táplálkozás / Így készíts ellenállhatatlan banánsushit!

VIDEO Halak csillagjegyűként ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Amire ez esetben szükséged lesz, az egy banán, egy kisebb adag organikus mogyoróvaj (akár házi készítésű) és mindenféle mag, reszelék, bármi természetes apróság, amit csak szeretsz.

Hozzávalók:

  • 1 nagyobb banán,
  • mogyoróvaj (vagy bármilyen olajos magból készített vaj),
  • mandulaforgács,
  • szezámmag,
  • kókuszreszelék,
  • bármilyen, apró szemű olajos mag (vagy ami eszedbe jut).

Elkészítés:

  1. Vágj nagyjából 1,5 cm vastag szeleteket a banánból, ügyelve arra, hogy lehetőleg ugyanakkorák legyenek (bár az ízélményen nyilván nem ront, ha nem sikerül, de esztétikailag így lesz rendben a tálcád).
     
  2. Minden szelet banánt kenj meg az oldalán mogyoróvajjal.
     
  3. Forgasd meg a kiválasztott magokban, reszelékben a banánszeleteket egyesével.
     
  4. Helyezd egymás mellé egy tálcára és fogyasszátok őket azonnal (ha sokáig hagyod őket állni, a banán be fog barnulni).

Oldalak: 1 2

Kapcsolódó cikk a következő oldalon:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!