Így kérj angyali segítséget a gyógyuláshoz

Így kérj angyali segítséget a gyógyuláshoz

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így kérj angyali segítséget a gyógyuláshoz

Mindnyájunknak van saját angyalunk, aki mellettünk áll, és jobban ismer minket, mint mi magunk. Kisebb, hétköznapi ügyekben kérhetjük őrangyalunk segítségét. Ha azonban nagyobb nehézséggel találjuk szembe magunkat, érdemes inkább egy erőteljesebb vibrációjú angyalhoz vagy arkangyalhoz folyamodni.

Közös őrangyalunk

„Rafael feladata a Föld gyógyítása, amely őáltala (…) lakhelyet nyújt az embernek, kit ő szintén istápol” (Zóhár).

Mindenkinek van személyes őrangyala, ő azonban az egész emberiségé.

Állítólag ő jelent meg a pásztoroknak, és jelentette be a Megváltó születését. Nevének jelentése: „Az Isten gyógyít”, ezért „az isteni orvos” néven vált ismertté.

Ő segített megszerezni Noénak a bárkaépítéshez szükséges ismereteket, és egy gyógyításról szóló könyvet adott neki, amikor apadásnak indult a vízözön. 

A vallásos művészetben általában vándorbottal a kezében, egyszerű ruhát viselő zarándoknak vagy utazónak szokták ábrázolni.

Kulacsot, tarisznyát, ládikát vagy kis szelencét visz az oldalán. Botticelli, Raffaello és Rembrandt képein látható. 

A lelkünket gyógyítja

Azáltal gyógyít, hogy megtanítja nekünk, okuljunk a sebeinkből, tetteinkkel és gondolatainkkal ne okozzunk fájdalmat magunknak.

Segít a gyógyítás bármely formájában, testet, lelket és szellemet orvosolva. Előszeretettel foglalkozik a múltban szerzett sebeinkkel.

A levegő elem kapcsolódik hozzá, és mivel a lélegzet létfontosságú, Rafael olyan közel van hozzánk, mint a leheletünk. Ha levegővétel közben rá gondolunk, szétáradnak bennünk gyógyító energiái.

Bárminemű gyógyításnál érdemes megkérni, hogy segítsen betegeink egészségének helyreállításában.

Kapcsolatok megjavítása érdekében is lehet hozzá folyamodni, amennyiben azok hozzájárulhatnak a gyógyuláshoz.

Viszont amíg nem kérjük meg rá, addig nem avatkozik bele az életünkbe, mert a fejlődéshez a sorscsapásokra is szükségünk van. 

A színlégzés

Rafael arkangyal megidézésének egyik legegyszerűbb módja a színlégzés. Ez a szertartás szinte bárhol elvégezhető.

Helyezkedj el kényelmesen, és hunyd be a szemed. Képzeld el, hogy gyönyörű fehér fény vesz körül, majd fokozatosan kristálytiszta aranyszínűvé alakul át.

Vegyél egy nagy levegőt, és szívd magadba ennek a színnek az energiáját, olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudod. Néhány másodpercig tartsd bent a levegőt, majd fújd ki lassan.

Még kétszer ismételd meg ezt, majd hagyd, hogy az aranyszín fokozatosan zölddé változzon.

Ezt is szívd be mélyen háromszor. Amikor harmadszor kiengeded, hagyd, hogy ismét fehér legyen. 

A segítségkérés módja

Ne általánosságban kérj segítséget, inkább írd körül pontosan, hogy mire van szükséged. Írj egy listát arról, hogy miket szeretnél kérni az arkangyaltól. Kérd, hogy gyógyítsa be az érzelmi sebeket, és támogassa a beteget, hogy el tudja engedni a múltat, ismét teljes életet élhessen, és rátaláljon spirituális énjére. 

Rafaelhez tartozik az érzelmi gyógyítás, a jólét, a szeretet, a tanulás, az alkotókedv és az utazás. Azonnali vigaszt nyújt, ha például valaki gorombán viselkedik veled, ha szorosabb köteléket szeretnél kialakítani valakivel, vagy szeretnél könnyebben elsajátítani új ismereteket.

Érdemes egy kisebb szertartást kialakítani, amely lehetővé teszi, hogy vészhelyzetben néhány percre kapcsolatot teremthess az arkangyallal. A legegyszerűbb az, ha egyszerűen lehunyod a szemedet, és megszólítod: „Rafael, most szükségem van a segítségedre.”

Jó módszer, ha egy amulettet tartasz magadnál, amit megsimítasz, miközben a problémádra gondolsz, és várod, hogy a válasz megjelenjen a fejedben. Bármilyen szép tárgy lehet amulett, amely illik Rafaelhez, például arany, sárga, zöld, kék vagy rózsaszín. 

További módszerek

Cikkünket Richard Webster Rafael arkangyal (Édesvíz Kiadó, 2006.) című könyve alapján írtuk.

A könyvben találsz még ötleteket segítségkérő szertartásra, megtanulhatod belőle az ön- és távgyógyítás és az auragyógyítás, a megerősítések technikáját, a füstölő, a zene, a potpourris tál, a gyógynövények és a kristályok használatát, a mantrameditációt, és még sok mindent, amivel megidézheted Rafaelt, és gyógyításokat végezhetsz. 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!