A kék konyha szép konyha! 5 lakber inspiráció kék konyhákhoz

A kék konyha szép konyha! 5 lakber inspiráció kék konyhákhoz

Címlap / Otthon / Dekor / A kék konyha szép konyha! 5 lakber inspiráció kék konyhákhoz

Ha te is unod már a fehéret, fűszerezd meg a konyhádat kékkel. Hogyan építsd be ezt a színt a berendezésbe? Máris mutatjuk a szebbnél szebb megoldásokat! 

Hideg szekrények

A kék szekrények népszerűsége egyre növekszik, ugyanis a tengerre és az égre emlékeztetnek minket, ráadásul nyugtatóak is – a világjárvány közepén pedig mindez üdítő hatással lehet a hangulatra. Ha kék szekrényeket választasz, a fal maradhat fehér vagy semleges színű, de ha bátrabb vagy, akár izgalmas mintás csempét is választhatsz dekorációnak. Akár halványabb, akár élénkebb árnyalatot választasz, a hatás nem marad el.

Kék minták

A fehér metrócsempe helyett válassz csodaszép kék mintás darabokat, amikkel izgalmas fókuszpontot alakíthatsz ki a konyhában. Mivel csak viszonylag kis felületre kerül majd a csempéből, akár drágább verziót is választhatsz, ha a pénztárcád megengedi. Ezek a csempék remekül mutatnak a természetes színekkel és a fával.

Kék mennyezet

A legtöbb embernek eszébe sem jut az, hogy a mennyezetet színesre fesse, azonban elképesztően különleges végeredmény alakítható ki például kék színnel. A kellemes árnyalat azonnal visz egy kis vidámságot a fehér konyhaszekrényekkel körbeölelt helyiségbe.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást