Melyik a te kedvenc színed? Ezt árulja el a személyiségedről!

Melyik a te kedvenc színed? Ezt árulja el a személyiségedről!

Címlap / Életmód / Ezotéria / Melyik a te kedvenc színed? Ezt árulja el a személyiségedről!

Piros

Nem kell a szomszédba menned, ha egy kis temperamentumra van szükség, határozott személyiségedet bárhol, bármikor latba veted, ha úgy véled, hogy ezen múlik az érdekeid érvényesítése. Szereted, ha te vagy a középpontban és pontosan tudod, hogyan kell elcsavarni egy férfi fejét, de ember legyen a talpán, aki képes pezsgő, vibráló, energikus egyéniségedet hosszú távon lekötni.

Alapvetően szenvedélyes vagy, de vigyázz, hogy ne ess a ló túlsó oldalára: ha nem tanulod meg kordában tartani az érzelmeidet, agresszióba, uralkodásvágyba csaphatnak át.

Kék

A kék a nyugalom, a kiegyensúlyozottság, a végtelenség színe. Valószínűleg vonzódsz a művészetek iránt, esetleg te magad is művész beállítottságú vagy. Könnyen hangolódsz rá más emberekre, jó hallgatóság vagy, aki tiszta, hasznos tanácsokat ad azoknak, akik hozzáfordulnak, és általában te magad is bölcsen döntesz a sorsodat érintő kérdésekben.

Fontos számodra a harmónia, ezért néha konfliktuskerülőnek, gyenge akaratúnak tűnsz, pedig valójában csak hosszabb távon működő, csended megoldást keresel a nyílt összecsapás helyett.

Vigyázz, hogy ez ne menjen az érdekeid rovására, ha kell, állj néha a sarkadra!

Citromsárga

Energikus, életteli, vidám szín – éppen olyan, mint te magad vagy. Úgy érzed, mindig, mindenhol ott kell lenned, mindent meg kell tapasztalnod, semmiből sem maradhatsz ki. Könnyen megnevetteted az embereket és hamar jókedvre hangolod a környezetedet, de ha nem vigyázol, az élet élvezeteinek habzsolása vissza is üthet.

Ne akard megváltoztatni azt a kedves, pozitív személyiséget, aki vagy, de vigyázz, hogy a mértéktelenség ne menjen az egészséged rovására, és állíts fel értékrendet: a bulizás ne tegye tönkre a karrieredet, a flörtölés pedig az igazi szerelmet, mert így személyiséged ragyogása hamar kifakulhat.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást