Kaufino: spóroljon egyszerűen és hatékonyan

Kaufino: spóroljon egyszerűen és hatékonyan

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Kaufino: spóroljon egyszerűen és hatékonyan

A Kaufino portál az akciós újságok gyűjtőhelye. Naponta megtalálja itt a legkedveltebb magyar áruházak legfrissebb akciós újságait, amelyek segítségével könnyedén vásárolhat kedvezményesen. Fedezze fel a spórolás könnyű és hatékony módját a Kaufinóval. Tervezze meg előre a vásárlását, és meglátja, a pénztárcája is örülni fog neki. (x)

Akciós újságok egy helyen

Nem szívesen tölti az idejét az akciós újságok keresésével? Többé nem is kell, hiszen a Kaufino portálon mindent megtalál egy helyen. Ez megkönnyíti a keresést, és időt is spórolhat. A weboldal egyszerű és átlátható, hogy a felhasználók mindig megtalálják, amit keresnek. Ha kinyitja a Kaufino weboldalát, rögtön meglátja a legújabb akciós újságokat. Átlapozhatja a legnagyobb áruházak akciós újságait, mint például az Aldi, Spar, Auchan, Tesco vagy a Lidl szórólapokat. Ha konkrét elképzelése van, használja a Kaufino keresőjét, és csak írja be a kívánt áruház nevét. Válogathat kategóriák szerint is, mint például Sport, Bútor, Elektronika, Otthon és kert, Divat és cipő vagy Drogéria és kozmetika.

Ne maradjon le az akciókról

A legtöbb áruház hetente kínál új akciós újságot, így kövesse figyelemmel az aktuális ajánlatokat. A Kaufino számára fontos, hogy a felhasználóknak mindig a legújabb szórólapokat kínálja. Az akciós újságok lejárati ideje mindig fel van tüntetve az adott áruháznál. Mindig ellenőrizze, hogy az adott ajánlat még érvényes-e, így biztosan nem marad le a legjobb kedvezményekről.

Ruházat, bútorok és még sok más

Vásároljon kedvezményesen ruhákat, bútorokat, lakásdekorációs kiegészítőket és sok mást a Kaufino segítségével. A legnagyobb szupermarketek és hipermarketek kínálatában az élelmiszeren kívül gyakran talál ruhákat, cipőket, írószereket vagy háztartási cikkeket is. Ez azonban nem minden, amit a Kaufinón talál. A Jysk áruházban például skandináv stílusú bútorokat talál az egész lakásba. Válogasson berendezést és kiegészítőket a fürdőszobába, nappaliba vagy a hálószobába.

Szeretne minden héten kedvezményesen vásárolni? Kövesse figyelemmel a Kaufino akciós újságait, és nem marad le semmilyen akcióról.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!