Így segít a tantrikus szemlélet, hogy sikeres vállalkozásod legyen

Sándor Alexandra
Írta: ,

Mégis mi köze a tantrikus szexnek az üzleti élethez? Aprille Trupiano a Huffington Post hasábjain kifejtette, hogyan tett szert az onnan merített filozófiával nemzetközi sikerre. A „tantra” szó egyébként terjeszkedést is jelent szanszkrit nyelven, tehát nem annyira meglepő, hogy a szálak összefutnak az álmok megvalósításában és a pénzügyekben…

Találd meg az értéket!

„A vállalkozásod a saját valód kiterjesztett része, mind emberi mivoltodban, mind pedig a világ jobbá tételére irányuló szándékodban” – vallja Aprille, aki szerint gyakori hiba, hogy a vállalkozók alkalmazotti szemlélettel güriznek saját maguknak.

Mégpedig úgy, mintha napról napra a kirúgástól tartanának, így a talpon maradás a legnagyobb érték számukra. Ez sajnos kevés ahhoz, hogy nagyot alkossanak.


Tanulj! 5 karriertipp az IT-szektor sikeres női vállalkozóitól


A sikerhez elengedhetetlen a valódi értékek azonosítása, melyek folyton motiválnak.

Ha sikerül megfogalmaznod ezeket, a munka nem mókuskerék, hanem egyfajta szent időtöltés lesz, amit egyfajta magasabb rendű jó érdekében teszel.

Lélegezz!

A tantrikus szexben kulcsszerepe van a légzésnek, hiszen össze kell hangolni a partnerével.

Aprille szerint „ahogy egy dolgot csinálsz, minden mást is úgy csinálsz”, tehát érdemes odafigyelned a legapróbb részletekre.

Nem számít, milyen magától értetődő papírmunkáról vagy asztalrendezgetésről van szó, a látszólag legjelentéktelenebb feladatokban is találd meg a lényeget!

Ezek jelentik ugyanis a vállalkozásod lélegzetvételeit, amelyek alapvetően meghatározzák az egész közérzetét.

Mint ahogy a légzést is képes vagy tudatosan kedvező irányban befolyásolni, némi figyelem-ráfordítással óriási áttörést érhetsz el a munkádban.