Körömforma 1×1: melyik nyújt, melyik mutat jól hosszú ujjakon? Mutatjuk, mi lehet a legjobb választás számodra

Körömforma 1×1: melyik nyújt, melyik mutat jól hosszú ujjakon? Mutatjuk, mi lehet a legjobb választás számodra

Címlap / Stílus / Körömforma 1×1: melyik nyújt, melyik mutat jól hosszú ujjakon? Mutatjuk, mi lehet a legjobb választás számodra

A manikűr ugyanis nem áll meg egy-egy megkapó mintánál vagy csodás lakknál. A különböző formájú körmökkel ugyanis más-más hatást érhetsz el, ráadásul például hosszíthatod is vele az ujjadat, vagy éppen még nőiesebbé teheted vele a megjelenésedet. Legközelebb, amikor a manikűröshöz mész, vagy otthon nekiállnál a lakkozásnak, gondolj arra is, pontosan milyen összhatást szeretnél elérni a körmöddel: nőies vagy lazább stílust próbálnál ki? Mennyire legyen hosszú és sikkes? A választás nehéz, de nem lehetetlen! Mutatjuk, melyik körömformával milyen hatást érhetsz el!

Kerek

A kerek körmök remekül nyújtanak az ujjakon, ráadásul az alapból széles körmöket is keskenyebbnek láttatják. Minden árnyalat remekül mutat a kerekre reszelt körmökön. Mivel általában rövidek, emiatt nem feltűnőek, éppen ezért minden alkalomra szuper választásnak bizonyulnak.

 

Ovális

Ez már kicsivel hosszabb, mint a kerek köröm, leginkább az oválishoz hasonlít, annyi kivétellel, hogy lekerekítettebb a vége. Az ovális alakú köröm igazán nőies. Remekül illenek hozzá az élénk, fémes színek.

 

Szögletes

A szögletes körmök idén újra visszajöttek a divatba. Ha vékonyak az ujjaid és keskeny a körömágyad, ez lehet a tökéletes forma számodra. A sötét színek remekül mutatnak rajta, ahogy a geometrikus minták is.

 

Lekerekített téglalap

A kerek és szögletes formák hibridje, mely rövid és hosszú ujjakon egyaránt jól mutat. A sötét színek mutatnak rajta a legjobban.

 

Balerina 

A balerinák cipőjének alakját próbálja leutánozni ez a forma, éppen ezért igazán nőies. A legtöbb manikűr-imádó kedvence. Az egyszínű lakkozás és a matt finish mutat rajta a legjobban.

 

Mandula

A balerina körömnél kicsit hegyesebb a köröm vége, szóval szexi, sikkes összhatás érhető el vele. A nude árnyalatok mutatnak rajta a legjobban, éppen ezért a francia manikűrhöz tökéletes! Ha mégis fel szeretnéd dobni, a körmöd tetejére a fehér lakk helyett válassz színeset!

 

Stiletto

A hosszú, hegyes stiletto körmök leginkább azokhoz illenek, akik imádják kiegészítőként használni a manikűrjüket. Jól mutat gazdagon díszítve, de izgalmas, élénk árnyalatokkal is. Ha fontos számodra, hogy feltűnőek legyenek a körmeid, akkor válaszd ezt a különleges formát!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást