A karmád és a szerelmi életed – Ezért hallgass a lelked hangjára

A karmád és a szerelmi életed – Ezért hallgass a lelked hangjára

Címlap / Életmód / Ezotéria / A karmád és a szerelmi életed – Ezért hallgass a lelked hangjára

Párválasztás karmikusan

Mindig a férfi választ, sosem a nő – mármint normális esetben. A nő csak elfogadja a felkérést, megérezve, hogy együtt van dolguk az életben. Van olyan, hogy a nő nemet mond. A helyzet az, hogy akiket egymásnak rendelt a „karma”, azok előbb vagy utóbb egymásra találnak.

Ha ez utóbb történik, az azért van, mert a férfi vagy nő menekülni akar a sorsa elől, nincs felkészülve arra, hogy szembenézzen saját magával, tetteivel, azok következményeivel, akár előző életekbe nyúló múltjával, vagy épp a rá váró jövővel. A számos kerülőút és zsákutca után mindenki megtalálja a számára kijelölt utat.

Mi van akkor, ha letérsz az útról?

Úgy vélem, hogy aki letér a „karma” által – viszonylagosan – kiszabott útról, nem akarja megoldani a rá mért feladatot saját képességei szerint, az megkeseredik.

Ugyanis a „karma” kijelölt útja ott lesz folyamatosan, mint egy figyelmeztető jel, hogy rossz úton halad az illető. Ezt tehernek éli meg a személy, így nagy eséllyel nyomasztó lesz léte, nem találja helyét, pótcselekvéseket keres, depressziós, esetenként alkoholizmusba menekülő lehet.

A karmával kapcsolatban egy nagyon fontos dolgot érdemes megjegyezni: a „karma” útja mindig a boldogságba vezet. Akár ezen, akár másik úton jársz, mindegyik nehéz, vagy az lesz egy idő után. Akkor inkább válaszd azt, amelyik visz valahová.

Amikor mégis a nő választ

Azt mindenki tudja, hogy nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy nő erőszakosan akar egy kapcsolatot. Ezeknek a nőknek van ugyan jó illatuk, megfelelő ruhájuk, viselkedési stílusuk a férfiak kiválasztásához, de nincs kisugárzásuk. Márpedig ez, a kisugárzás az, amit egy férfi megérez a nőn, ez alapján választ.

Az akarás elnyomja a kisugárzást. Ezért van az, hogy sok szép, okos nő van, marad egyedül, vagy csak futó kapcsolatai vannak.

Alapvetően a nő nem „vadászatra” teremtetett, hanem ,,szeretésre”. Semmi más dolga nincs a nőnek – párválasztás szempontjából – mint saját magát fejleszteni és tudatosan, higgadtan várnia, vágynia, hogy megérkezzen életébe a ,,Nagy Ő”.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást