7 lehengerlő, otthon is könnyen elkészíthető frizura karácsonyra

7 lehengerlő, otthon is könnyen elkészíthető frizura karácsonyra

Címlap / Stílus / Haj / 7 lehengerlő, otthon is könnyen elkészíthető frizura karácsonyra

A karácsony az év egyik legkülönlegesebb időszaka, ezért a hajunk is lehet az ünnepnek megfelelően a hétköznapitól teljesen eltérő és különleges. Mutatunk néhány szuper, karácsonyi frizurát, amelyet te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Dekoráld kedvedre a hajadat ilyenkor, hiszen mikor máskor tehetjük ezt meg, mint az ünnepekkor!

1. Piros szalag

Ha éppen csak egy kicsit szeretnéd feldobni a frizurádat, csak egy leheletnyit díszítenéd, akkor a piros szalag a tökéletes a számodra. Nem is lehetne ennél ünnepibb eleme a frizurádnak, és nagyjából minden karácsonyi szetthez hordhatod így a hajad. Egy egyszerű fonatot, copfot, vagy hamis lófarkat is feldob ez a szalag, de bátran körbekötheted vele a kontyodat is.

2. Bogyók és ágak

Csodás koszorút vagy hajtűt készíthetsz a hajadba karácsonyra műkoszorú alapból, magyalra emlékeztető piros bogyókból. Egy rövidebb, vagy nagyon hosszú frizurában sokkal jobban mutat a koszorús verzió, míg a félhosszú hajban a hajtű.

Ha a koszorút választod, a hajad legyen teljesen egyenes, vagy enyhén hullámosított. A félhosszú hajból készíts fonatos vagy kontyos frizurát, majd ezt díszítsd a hajtűvel.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást