Így juthatsz hozzá nagyon olcsón minőségi, márkás ruhadarabokhoz

Így juthatsz hozzá nagyon olcsón minőségi, márkás ruhadarabokhoz

Címlap / Stílus / Divat / Így juthatsz hozzá nagyon olcsón minőségi, márkás ruhadarabokhoz

Roskadozik a szekrényed a ruhák alatt, mégis úgy érzed, hogy nincs mit felvenned? Vagy esetleg végre átválogattad a ruhatáradat, és úgy vagy vele, hogy ennek örömére megérdemelsz néhány új darabot? Mutatjuk, hol nézz szét olcsó, de minőségi, márkás cuccokért, hogy vásárlási lázadat is csillapítsd, de a pénztárcádat se ürítsd ki teljesen!

ruhanet.hu

Ha nem a fővárosban élsz, vagy egyszerűen csak szívesebben vásárolgatsz online, akkor érdemes felkeresned a ruhanet.hu-t!

A próbababákon fotózott holmik nem mindig tűnnek a legvonzóbbnak, de legtöbbször ez csak a rossz fények, meg az olcsónak tűnő próbababa hatása, és kifejezetten minőségi, márkás holmikat foghatsz itt ki.

Az oldalon külön menüpontban találod a cipőket, és a molettebb alkatra való holmikat, a legjobb pedig, hogy az árukészletet 3 hetente cserélik, és minél tovább áll valami raktáron, annál olcsóbb.

Ha egyszer rákapsz az ízére, és kitapasztalod, mikor mit érdemes venni, gyorsan függővé válhatsz, de ha új látogató vagy, akkor is segítenek eligazodni a ruhák képei melletti kis pecsétek, amik az új, vagy éppen akciós darabokat jelölik. Az oldalon csak női ruhákat lehet kapni, abból viszont gazdag a választék.

Dorothy and Aby Outlet

Az outlet neve ismerősen csenghet, ami nem véletlen, mert több boltjukkal is találkozhatsz jártadban-keltedben.

A választék többnyire kifejezetten nagy, és külön öröm, hogy nem csak női, de férfi- és gyerekruhát is kaphatsz itt, valamint klassz bizsukat is kifoghatsz az üzletekben, így új öltözeted mellé egyből kiegészítőt is találsz.

A bolthálózat rendszeresen készül az aktualitásokra is, augusztusban például iskolatáskákkal várták a vásárlókat, és a Facebook oldalukat is érdemes figyelni, mert rendszeresen posztolnak a különféle kedvezményes ajánlataikról.

Gardrób Közösségi Vásár

A Gardrób Közösségi Vásár egy rendkívül jó kezdeményezés, ahol pultot bérelve akár a saját holmidat is eladhatod, de körülnézve te is igazi kincseket találhatsz.

Jó alkalom ez arra is, hogy eladd a már megunt, kinőtt ruháidat, és a befolyt összeget akár el is költsd néhány újabb darabra – a vásárt különböző helyszíneken, de havonta több alkalommal is megrendezik, szintén a Facebookon érdemes tájékozódni a fejleményekről.

Az aktuális kínálatot mindig éppen az árulni érkezők határozzák meg, de jó eséllyel találsz mutatós bizsukat épp úgy, mint márkás, divatos ruhákat, vagy jó minőségű gyermekholmikat is.

Garázsvásár a gyermekekért

Ha a shoppingot valami olyannal is összekötnéd, ami nem csak a te gardróbodnak tesz jót, hanem a rászoruló gyerekek helyzetét is megkönnyíti egy kicsit, akkor irány a Garázsvásár a gyermekekért!

A Cityfox szervezésében szeptember 5-6-án megrendezésre kerülő eseményen nem csak márkás ruhákat, de mindenféle kis kincset is találsz, ráadásul, mivel az eladók helyhiány miatt tényleg szeretnének megszabadulni ezektől a dolgoktól, fillérekért vásárolhatsz be magadnak.

A költekezéssel emellett ezen a garázsvásáron jó célt is szolgálhatsz, hiszen a befolyt összegből a szervezők az Age of Hope alapítvány munkáját támogatják. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást