Jobb szex idén télen

Jobb szex idén télen

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Jobb szex idén télen

Ne engedd, hogy a szexuális életed is fagyos legyen, mint a kinti időjárás! Forró tippek a még forróbb hangulathoz:

Bizonyított tény

Tanulmányok kimutatták, hogy télen az emberek tesztoszteron szintje alacsonyabb, mint a meleg hónapokban, tehát kisebb a libidójuk.
Ezért van az, hogy kevésbé érzed szexinek magad, mint máskor. Pedig igazán forró hangulatot szerezhettek egymásnak, csak egy kis fantázia és odafigyelés kell.

Szeresd magad

Tudtad, hogy a férfiak szexisebbnek tartják a nőket a téli időszakban, mert nyáron kritikusabbak a női testtel?
Télen a nők nem mutatják meg egész testüket, nincsenek “kirakva”  a problémás részek, így a férfiak jobban elfogadják a női testet és nagyobb valószínűséggel elsiklanak a hibák felett.
Tekerj magadra valami szexiset, ami kiemeli előnyös testrészeidet és heveréssz vonzón de kényelmesen a kanapén, hogy mindkettőtök kedve megjöjjön a hancúrhoz!

Egy forró trükk

A meleg érzet serkenti a vérkeringést az adott bőrfelületen, és növekszik ezáltal az érzékenység.
Hajszárítóval juttass meleg levegőt a test vékony bőrű részeire, mint a nyak, fül, belső comb és nemiszerv. Vagy használj illatos masszázsolajat, ez felforrósítja a bőrt.

Nagyobb intimitás szex közben

Ahelyett, hogy a szexpozícióktól várnátok a feledhetetlen érzést, próbáljatok ki egy szerelmes bensőséges közeledést, hisz a szexpozíciók elképesztő fizikai próbát jelentenek, és ha nem jön be, elrontja a pillanatot.
A nőknek az egyik legjobb érzés, amikor a férfi hátulró öleli át őket és érzékeny testrészeit simogatja. Az előjáték során közös izgalmat jelent a mellek simogatása, hisz a mirigyszövetek ösztönzésre hőt termelnek és felforrósítják a bőrt.

Mosogépen, ruhaszárítón

Igen, a mosdóban nemcsak tiszta dolgok vannak, hanem nagyon mocskosak is lehetnek! A mocorgó mosógépet érdemes legalább egyszer kipróbálni.
Miért? Egyrészt, mert extrém helyzetet teremt, másrészt mert a meleg gép plusz rezgésekkel fogja erősíteni a tapasztalatokat.

Otthonos kényelem

A télben talán az a legjobb, hogy jól esik az otthon melegében tartózkodni. Teríts le a szőnyegre egy pihe-puha takarót és bújjatok össze jó szorosan.
A közös beszélgetős/tévé nézős program során talán közelebb kerültök egymáshoz és tovább forrósíthatjátok egymást!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást