5 kevésbé egyértelmű jel, hogy a párod mással is találkozgat

5 kevésbé egyértelmű jel, hogy a párod mással is találkozgat

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 kevésbé egyértelmű jel, hogy a párod mással is találkozgat

1/5. Nem akar tervezni

Minden kapcsolat halad valamerre, és ha ez az út nem előremutató, akkor az egyértelműen intő jel számodra. Persze, nem mindig kell arra gondolnod, hogy a szerelmednek van valakije, ha mondjuk nem annyira köti le az esküvői dekor kérdése, mint téged, vagy éppen nem lelkesedik a következő felújítós projektedért.

Az viszont már aggodalomra adhat okot, ha semmiben sem akar részt venni, rendszeresen elhatárolódik. Kivonja magát minden olyan körülmény alól, ami részéről elköveződést jelentene. Nem feltétlenül kell jelentős, nagy volumenű dolgokra gondolnod, már az is furcsa, ha pl. nem akar nyaralást foglalni a következő évre. Felmerülhet benned a kérdés, hogy miért nem? Vajon mi fog változni jövőre?

2/5. Zárkózottabb lesz

Időnként mindannyian kicsit másként viselkedünk, mint a megszokott, hiszen óhatatlanul befolyásolják a hangulatunkat a mindennapok. Ugyanakkor nem igazán normális, ha a párunk előtt is bezárkózunk, miközben ő nem adott okot erre a magatartásra.

Ha a szerelmed mással találkozgat, akkor több okból kifolyólag is zárkózott lesz.

Elsősorban még ő maga se tudja, mi lesz ebből a „kalandból”, és ahhoz muszáj kicsit visszavonulnia, hogy kitalálja a következő lépést.

Másodsorban nem akarja, hogy sarokba szorítsd egy jól irányzott keresztkérdéssel, és lebuktasd, amíg nincs tisztában a jövőjével, az érzéseivel. Harmadrészt pedig tudja, hogy jól ismered, és kézenfekvőnek tűnik távolságot tartania, vagy valamire ráfognia a rossz kedvét. Legtöbbször munkahelyi gondokat emleget, olyasvalamiket, amit nem igazán tudsz leellenőrizni, inkább csak elfogadni.

Párkapcsolati problémák, megcsalás
istockphoto

3/5. Nem telefonozik előtted

Ezt akár bóknak is vehetnéd, de sok esetben arról van szó, hogy még véletlenül sem szeretne melletted netezni, nehogy éppen akkor kapjon üzenetet, amikor nem számít rá. Persze, manapság ez már olyan dolog, ami igazán könnyen kivédhető, köszönhetően a különböző némító funkcióknak, vagy éppen a titkosított üzenetváltásoknak.

Természetesen, aki akarja, az így is, úgyis megoldja, hogy online kapcsolatot tartson valakivel, még pedig úgy, hogy ezt te ne vedd észre. De ha feltűnően keveset van a kezében a telefon (a korábbiakhoz képest), mikor te is vele vagy, az már az aggasztó körülmény. Ugyanígy az is, ha csak akkor veszi elő, amikor nem vagy a közelében.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást