Jelek, hogy azzal az emberrel vagy, akihez hozzá is fogsz menni

Jelek, hogy azzal az emberrel vagy, akihez hozzá is fogsz menni

Címlap / Szerelem / Jelek, hogy azzal az emberrel vagy, akihez hozzá is fogsz menni

A szerelem mindig lutri, elsőre soha nem tudhatod, hogy feleslegesen ölsz-e bele éveket egy kapcsolatba, ami egyébként szép emlék lesz, de nem végződik házassággal, vagy valóban azzal hozott össze a sors, aki az oltár elé vezet majd.

Az alábbi három jel mutathatja, hogy összeakadtál a valódi pároddal, és valószínűleg egy olyan kapcsolatban élsz, ami szép házassággal fog végződni.

A házasság kemény munka, nem csak játék és mese, de ha a megfelelő emberrel vágsz bele, abszolút megéri majd. A baj csak az, hogy nagyon nehéz megállapítani, ki a megfelelő – ki a jó, és ki az éppen most jó, ha benne vagy a kapcsolatban. Az alábbi három jel segíthet eldönteni, vajon tényleg megtaláltad-e a nagybetűs Igazit.

Tudjátok kezelni a konfliktusokat

Minden kapcsolatban vannak problémák, ez a normális, nem szabad elvárni, hogy mindig mindenben megegyezzen a véleményetek. A kulcs az, hogy hogyan tudjátok ezeket a problémákat megoldani, milyen a vitastílusotok, ez mennyire illeszthető össze azzal, ahogyan érzitek magatokat a konfliktus közben (ha például te tányértörős vagy, a párod viszont ezt nehezen viseli, ott problémák lehetnek), és hogy utána mennyire tudjátok a vitás kérdést elengedni.

Ez az egyik legfontosabb ismérve egy kapcsolatnak, és ha nem jól oldjátok meg a konfliktusokat, rengeteg problémátok lesz a jövőben akkor is, ha nagyon szeretitek egymást.

Persze ezt lehet fejleszteni is, kemény munkával előbb-utóbb össze tudtok csiszolódni, de csak akkor, ha bírjátok odáig szusszal.

Nem érzitek, hogy kihagytok valamit a másikért

Míg reálisan látni, hogy egy komoly kapcsolat vagy egy házasság mit vesz el az életedből, nem feltétlenül gond, az már problémásabb, ha úgy érzed, kimaradsz valami jóból azért, mert megállapodsz valaki mellett. Ezzel a hozzáállással nem szabad belevágni komoly kapcsolatba, házasságba meg aztán biztosan nem.

Inkább várd meg azt az embert, akit annyira szeretsz, és akivel annyira jó együtt lenni, hogy egy percig sem érzed azt: valahol máshol, mással lennél éppen.

Beszéltetek a témáról

Tök jó, ha összeilletek, és szeretitek egymást, de a házasság mégis egy olyan dolog, amiről beszélni kell, lehetőség szerint őszintén és elfogadóan. Enélkül honnan tudnád például, ha a párod, tegyük fel, egyáltalán nem is hisz a házasság intézményében? Az is előfordulhat, hogy míg te rózsaszín felhőn utazol, addig a másik nem gondolja annyira komolyan az egészet, mint te. A kulcsa mindennek a kommunikáció!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!