Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk

Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ebből lehet tudni, hogy blokkolva vannak a csakráid – Figyelj oda rájuk

Gyökér csakra

Ez a gerinced aljánál terül el, és a lábakra, bokára, hát alsó felére és a húgyhólyagra, valamint a bélrendszerre fókuszál. A félelem és/vagy az elnyomott düh képes blokkolni ezt a csakrát, emiatt nehezebben tudsz mozogni, fájdalmakat érezhetsz az alsó végtagjaidban, és a méreganyagok sem tudnak megfelelően távozni a testedből.

A gyakori félelemérzetet akár genetikailag is örökölhetted a szüleidtől, leküzdeni pedig úgy tudod, hogy akár segítséget kérsz, akár megpróbálod minél inkább tudatosítani magadban, hogy sokszor a félelmeid alaptalanok. A dühödet pedig érdemes volna valamilyen sporttal levezetned, hogy lelkileg fel tudj frissülni.

Szakrális csakra

Ha ezt a csakrát blokkolja valami, akkor nemi problémákat tapasztalhatsz. Nehezebben esel teherbe, endometriózisod alakulhat ki vagy szexuális téren tapasztalhatsz problémákat. Ez a csakra kicsivel a gyökér csakra felett helyezkedik el, mentális téren pedig a kreativitásodat serkenti, így ha mostanában új ötletekkel is nehezen állsz elő, akár ez lehet a probléma.

A legjobban úgy lehet kezelni, hogy megérted, nincs miért ostoroznod magadat. Valamiért bűntudatod van, nem vagy képes elfogadni magad, esetleg kimondottan konzervatív vagy, ami akár neveltetésedből is fakadhat. A hibák formálják a jellemet, így nincs baj azzal, ha néha te sem a legjobb döntéseket hozod meg!

Napfonat csakra

Ez a csakra a hátad közepén helyezkedik el, és különféle gyomor- és emésztőrendszeri gondokat okoz, ha nem működik megfelelően.

Azt tapasztalhatod, hogy erőtlennek érzed magad, mintha nem lenne ráhatásod semmire és senkire. Nem hallják meg a hangod, és a véleményed sem számít, ezért fokozatosan veszítesz a lelkesedésedből. Gyakran érzed azt, hogy a gyomrodban pillangók vannak, de nem jó értelemben, sokszor van hányingered, és a közérzeted sem az igazi.

Akkor tudod igazán leküzdeni ezt a problémát, ha megérteted magaddal, hogy igenis fontos vagy. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy arra fókuszálnak, amiben nem elég erősek, miközben minden más téren pozitívan haladnak a dolgaik.

Szív csakra

Asztmával, szív és érrendszeri problémákkal, sőt, még mellrákkal is azonosítják a szívcsakra blokkolódását. Ez a mellkasodnál terül el, és ez felel a gyász, csalódás érzéséért is. Ha például szakításon mész keresztül, vagy elveszítesz egy számodra fontos személyt, kiválthatja ezt az érzést, többszöri csalódás után pedig azt hiheted, hogy te nem érdemled meg a szerelmet.

Ez viszont nagy hiba! Igenis értékes vagy, és el kell fogadnod magad olyannak, amilyen vagy, különben számtalan egészségügyi problémát is megtapasztalsz az önmarcangolás miatt.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást