A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

Címlap / Életmód / Lélek / A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz / 3. oldal

Alternatív karácsonyi vacsora

Sok családban a karácsonyi vacsora mindig ugyanaz a néhány étel, hiszen a hagyományok teszik igazán otthonossá ezeket az ünnepeket. Nálunk például mindig húsleves a menü és rántott hal, másnap pedig kacsát eszik a család. Dönthetsz úgy, hogy te is azokat főzöd, amiket minden évben esztek együtt, de előfordulhat, hogy ha nem pont úgy sikerül, ahogy szeretnéd, akkor a hiányérzet szomorúságot okot. Ezért itt az ideje, hogy újíts, ezen az ünnepen készíts valamit, amit korábban sosem próbáltál, de mindig is érdekelt, hogy milyen lehet. Próbáld ki egy másik nemzet hagyományos vacsoráját, desszertjét és lehet, hogy a következő évben már együtt is beépítitek a menübe az újdonságot. 

rebeccafondren/istockphoto.com

Segíts!

Ha személyesen nem is tudsz, online is segíthetsz ilyenkor, válassz egy szervezetet, amelyet szívesen támogatnál anyagilag és amennyire erődből telik, áldozz rájuk is. Hidd el, nemcsak nekik, neked is jó érzés lesz, legközelebb pedig már személyesen dolgozhatsz a közösségért.

Ne az önsajnálatban merülj el!

Hanem egy szuper könyvben, a karácsony esti tévéműsorban, egy remek sorozatban, néhány karácsonyi dalban. Attól, hogy nem olyan lesz, mint a szokásos karácsony, még érezheted jól magad. Hamarosan – remélhetőleg nem is olyan soká – minden ölelést, minden beszélgetést és közös sütizést bepótolhatunk. 

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»