A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

Címlap / Életmód / Lélek / A vírus miatt magányos a karácsony – 5 dolog, amit megtehetsz

A magányos karácsony sohasem könnyű. Idén nemcsak azoknak kell megtapasztalniuk majd, akiknek valóban nincs családjuk, hanem mindenkinek, aki felelősen gondolkodik és szeretné biztonságban tudni a szeretteit. Távol álljon tőlem, hogy egyik helyzetet a másikhoz hasonlítsam, hiszen mindkettő embert próbáló, de kétségtelen, hogy a vírus miatt idén még többen töltik egyedül a karácsonyt, mint a korábbi években.

Az én családom vidéken lakik, a szüleim idősek, a testvérem gyerekei pedig még kicsik, így sajnos nem kockáztathatunk. Már most készítem magam arra, hogy – persze a Skype-olás után – egyedül töltöm a Szentestét. De azt is megfogadtam, hogy nem adom át magam az önsajnálatnak. Hálás vagyok, hogy a szeretteim jól vannak és egészségesek. Egyszer – remélhetőleg jóval hamarabb, mint jövő karácsony – majd együtt nevetünk ezen az egészen abszurd 2020-as éven, ami még a közös ünneplést is elvette tőlünk. 

Amíg arra várunk, hogy az életünk újra közelítsen a normálishoz, addig is itt van tőlem néhány apró tipp, hogy hogyan éljük túl – együtt – a magányos karácsonyt:

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást