Otthon / Szórakozás

Izgalmas dolgokat árul el rólad a magasságod – és ez erős hatással van a személyiségedre

Izgalmas dolgokat árul el rólad a magasságod – és ez erős hatással van a személyiségedre

A magasságunk a személyiségünk része, de azt már csak kevesen tudják, hogy ez sok esetben tényleg hatással van arra, hogy ki vagy. Ez az idő előrehaladtával fejlődik ki bennünk, és miután elolvasod a hozzád tartozó leírást, ráébredsz, hogy tényleg mennyire nagy ereje van mindössze néhány centiméternek!

Ha 163 cm magas vagy, vagy annál is kevesebb

Már megszoktad, hogy a baráti társaságaidban mindig te vagy a legalacsonyabb, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél erős! Amikor találkozol egy férfivel, ő szinte mindig azt gondolja rólad, hogy mennyire cuki és aranyos vagy, a megnyerő és vicces személyiséged pedig csak még inkább hozzátesz ehhez. Ez az oka annak is, hogy annyira szeretnek a társaságodban lenni az emberek, és valljuk be, te is imádod ezt a reflektorfényt.

Azonban mindemellett van egy igazán erős, harcias oldalad is, aki sosem hagyja, hogy eltiporják.

Hangos vagy és feltűnő, hiszen ezzel próbálod meg kompenzálni alacsony magasságodat – sokszor tudat alatt is. Azért érdemes odafigyelned arra, hogy ne mindig te legyél a középpontban, mert a barátaid egy idő után túl soknak tarthatják a viselkedésed, és úgy érezhetik, hogy elnyomod őket.

Ha 164 cm és 173 cm között vagy

Nem vagy alacsony, de nem vagy magas se; mindig is úgy hitted, hogy teljesen átlagos vagy, és nem tudsz kitűnni emiatt a tömegből. De mostantól ideje abbahagynod ezt a negatív gondolkodást! Nem átlagos vagy, hanem ideális magasságú, ami a párkeresés terén nagyon is hasznos tud lenni. A személyiségedre viszont kihat az, hogy miként vélekedsz magadról.

Hajlamos vagy mindig arra törekedni, hogy azt mondd, amit mások hallani akarnak, ahelyett, hogy megpróbálnál kiállni magad mellett. Néha egy kicsit elveszettnek is érzed magad, és azt gondolod, ha eltűnnél pár napra, talán senki sem venné észre a hiányodat. De hidd el, ez nem így van! Hiszen rengeteg klassz barátod és rokonod van, akik imádnak téged, és akik mindig számíthatnak is rád – ahogy te is rájuk. Hűséges és segítőkész vagy, ez pedig egy igazán csodálatos tulajdonság, amit kár lenne negatív hozzáállással beárnyékolni!

Ha 174 cm vagy annál magasabb vagy

Egész életedben azt hallgattad másoktól, hogy milyen magas vagy, és mennyire menő, hogy neked nem is kell magas sarkú cipőt hordanod. Noha sokan ezt bóknak gondolják, te egyáltalán nem tartod annak, hiszen megtapasztaltad már, hogy a méreteid mennyire megnehezíthetik az ismerkedést is. Mai napig sok pasi úgy érzi, hogy csakis alacsonyabb (vagy velük egymagas) barátnőjük lehet, így sokkal kevesebb lehetőséged van ismerkedni, mint másoknak.

Ugyanakkor a megjelenésed magabiztosságot sugároz, és rögtön észrevesznek téged, ha belépsz egy szobába!

Nem félsz megmondani a véleményed, és kiállni magadért, hiszen tudod, hogy más nem teheti ezt meg helyetted. Igazán erős, eltökélt nő vagy, akinek a személyisége egyeseknek talán ijesztő lehet elsőre, de idővel mindenki rájön, milyen klassz is vagy! Azért néha próbálj meg egy kicsit csendesebb maradni, hogy mások is szóhoz tudjanak jutni!

Kép forrása: AlessandroBiasciol/Depositphotos.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást