Ezt árulj el rólad a magasságod – Erős hatással van a személyiségedre az, hogy mekkorára nőttél

Ezt árulj el rólad a magasságod – Erős hatással van a személyiségedre az, hogy mekkorára nőttél

Címlap / Stílus / Test / Ezt árulj el rólad a magasságod – Erős hatással van a személyiségedre az, hogy mekkorára nőttél

A magasságunk a személyiségünk része, de azt már csak kevesen tudják, hogy ez sok esetben tényleg hatással van arra, hogy ki vagy. Ez az idő előrehaladtával fejlődik ki bennünk, és miután elolvasod a hozzád tartozó leírást, ráébredsz, hogy tényleg mennyire nagy ereje van mindössze néhány centiméternek!

Ha 163 cm magas vagy, vagy annál is kevesebb

Már megszoktad, hogy a baráti társaságaidban mindig te vagy a legalacsonyabb, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennél erős! Amikor találkozol egy férfivel, ő szinte mindig azt gondolja rólad, hogy mennyire cuki és aranyos vagy, a megnyerő és vicces személyiséged pedig csak még inkább hozzátesz ehhez. Ez az oka annak is, hogy annyira szeretnek a társaságodban lenni az emberek, és valljuk be, te is imádod ezt a reflektorfényt.

Mindemellett van egy igazán erős, harcias oldalad is, aki sosem hagyja, hogy eltiporják.

Hangos vagy és feltűnő, hiszen ezzel próbálod meg kompenzálni alacsony magasságodat – sokszor tudat alatt is. Azért érdemes odafigyelned arra, hogy ne mindig te legyél a középpontban, mert a barátaid egy idő után túl soknak tarthatják a viselkedésed, és úgy érezhetik, hogy elnyomod őket.

Ha 164 cm és 173 cm között vagy

Nem vagy alacsony, de nem vagy magas se; mindig is úgy hitted, hogy teljesen átlagos vagy, és nem tudsz kitűnni emiatt a tömegből. De mostantól ideje abbahagynod ezt a negatív gondolkodást! Nem átlagos vagy, hanem ideális magasságú, ami a párkeresés terén nagyon is hasznos tud lenni. A személyiségedre viszont kihat az, hogy miként vélekedsz magadról.

Hajlamos vagy mindig arra törekedni, hogy azt mondd, amit mások hallani akarnak, ahelyett, hogy megpróbálnál kiállni magad mellett. Néha egy kicsit elveszettnek is érzed magad, és azt gondolod, ha eltűnnél pár napra, talán senki sem venné észre a hiányodat. De hidd el, ez nem így van! Hiszen rengeteg klassz barátod és rokonod van, akik imádnak téged, és akik mindig számíthatnak is rád – ahogy te is rájuk.

Hűséges és segítőkész vagy, ez pedig egy igazán csodálatos tulajdonság, amit kár lenne negatív hozzáállással beárnyékolni!

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • András Illyés
    2021.02.16., 00:39

    A honlap élvezhetetlen, idegesítően zsúfolt! Kétszer kattintottam rá, először és utoljára ! Mottó: néha a kevesebb több !!

    Válasz

Írj egy hozzászólást