Tavaszi reggeli: spárgás frittata

Ha egy igazán tavaszias reggelire vágysz és kedveled a klasszikus rántottát, akkor ez a spárgás frittata garantáltan a kedvenced lesz! Nem sokáig tart elkészíteni és isteni.
Hozzávalók:
• 1 kisebb csokor zöld spárga, 6 nagy tojás, 1/3 csésze tej, 1/2 csésze reszelt sajt, 1 ek snidling apróra vágva, 1,5 tk mustár, olívaolaj, citromlé, só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
Első lépésként melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá az aprított snidlinget, a reszelt sajtot, a tejet és egy kis sót. Készítsünk elő egy kisebb tepsit, béleljük ki sütőpapírral és az előző tojásos keveréket oszlassuk el benne. Tegyük be a sütőbe és süssük nagyjából 10-15 percig. Amíg sül, készítsük elő a spárgát: mossuk meg, törjük le a fás részeit, csorgassuk rá az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint hintsük meg sóval, borssal. Óvatosan tegyük a spárgát a frittata tetejére és hagyjuk még sülni negyed óráig.
Hozzávalók:
• 1 kisebb csokor zöld spárga, 6 nagy tojás, 1/3 csésze tej, 1/2 csésze reszelt sajt, 1 ek snidling apróra vágva, 1,5 tk mustár, olívaolaj, citromlé, só és bors ízlés szerint
Elkészítés:
Első lépésként melegítsük elő a sütőt 200 fokra, majd verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá az aprított snidlinget, a reszelt sajtot, a tejet és egy kis sót. Készítsünk elő egy kisebb tepsit, béleljük ki sütőpapírral és az előző tojásos keveréket oszlassuk el benne. Tegyük be a sütőbe és süssük nagyjából 10-15 percig. Amíg sül, készítsük elő a spárgát: mossuk meg, törjük le a fás részeit, csorgassuk rá az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint hintsük meg sóval, borssal. Óvatosan tegyük a spárgát a frittata tetejére és hagyjuk még sülni negyed óráig.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!