Így rendezd át az irodai asztalodat és környékét – Öröm lesz a munka!

Így rendezd át az irodai asztalodat és környékét – Öröm lesz a munka!

Címlap / Otthon / Dekor / Így rendezd át az irodai asztalodat és környékét – Öröm lesz a munka!

Elegáns rendszerezés

A láb és az asztallap a legegyszerűbb – és az egyik legköltséghatékonyabb – megoldás az Ikeából, a jó rendszerezésnek köszönhetően mégis elegáns hatást kelt ez az íróasztal. A megemelt laptopnak köszönhetően nem kell folyamatosan lefelé néznünk, így nem fárad el a nyak, a mögötte levő doboz pedig jótékonyan takarja el a sok tekergő kábelt. Az USB csészemelegítő igazi luxus, segítségével sosem hűl ki a kávé vagy tea.

 

Zsúrkocsi új szerepben

Egy egyszerű kis zsúrkocsi is remekül szolgál rendszerezőként. Mobil, mivel kerekein ide-oda húzhatjuk és ha nem használjuk, csak begördítjük az asztal alá. Az átlátszó akril iratrendezővel könnyen átlátjuk fontos papírjainkat és ha a mappák színét összehangoljuk a tárolódobozokkal, még egységesebb és szebb hangulatot kapunk.

 

Rend a lelke mindennek, a fiókban is

Az asztallapon a többség még úgy-ahogy rendet tart, de a fiókja sokaknak maga a káosz. (Főleg azért, mert az íróasztalon való rendrakás többnyire azt jelenti, hogy mindent belesöprünk a fiókba.) Tűzőgép kapcsok, tollak, gemkapcsok, a megannyi apró tárgyat valóban nem egyszerű kordában tartani, de fiókszervező megoldást kínál erre. Segítségével nem minden apróság a helyén marad a maga kis fakkjában.

 

Stílusos munkaterület

Nem mindenkinek van szüksége nagyméretű íróasztalra, valakinek bőven elég egy akkora asztallap, amin elfér a laptop, egy lámpa, toll, füzet és egy bögre. Egy kedves fénykép, vagy inspiráló alkotás azonban mindig jót tesz a kreativitásnak és a dekorációról abban az esetben sem kell lemondani, ha nem fér el a munkafelületen. Ilyenkor annyit kell tenni, hogy a falon „folytatjuk” az íróasztal csinosítgatását, ami így szépen ki is jelöli a munkaterületet a szobában.

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást