Életmód / Receptek / Táplálkozás

Ínycsiklandó és különleges húsvéti főételek

A húsvéti menü királya minden bizonnyal a főétel. Ismerj meg néhány elegáns és felejthetetlenül finom ünnepi fogást!

Bárányborda ribizliszósszal és zöldséges tarhonyával

Egy kifejezetten olyan fogás, ami biztosan sikert arat, közben pedig könnyen elkészíthető. A zöldséges tarhonyát pisztáciával még különlegesebbé tehetjük.  
A receptet itt tekintheted meg.

Fasírt brokkolival és sárgarépával töltve

A hagyományos főtt tojással töltött fasírt recept különleges változata ez a brokkolis. A sárgarépa és brokkoli könnyebbé és színesebbé teszik a darált húst. Sertéshúsból is elkészíthető, de akkor hagyjuk le róla a paradicsompürét és 30 perccel kevesebbet süssük.
A receptet itt tekintheted meg.

Bárányragu zsenge zöldségekkel (francia navarin recept)

Egy könnyed főfogás, amelyben a tavaszi édes bárányhús zsenge zöldségekkel van együtt főzve.
A receptet itt tekintheted meg.

Bárányborda korona almás töltelékkel

Ez a kifinomult recept nemcsak nagyszerűen néz ki, hanem nagyon finom és a nagy vendégtömeget biztosan jóllakatja! 
A receptet itt tekintheted meg.

Bacon szalonnába csomagolt sertéskaraj fokhagymás mustáros vajjal

Egyszerű és nagyszerű húsétel. A sertéskaraj sokkal zaftosabb és zsírosabb, ha baconbe csomagoljuk. A fokhagymás mustáros vaj kiemeli a sertéshús ízét. 
A receptet itt tekintheted meg.

Sertés szűzérmék gombamártással és burgonyalepénnyel

Ezek a szaftos kis sertésérmék nagyszerűen mennek a ropogós burgonyalepénnyel és a gombamártással. Az ízletes gombaszószt készítsük valamilyen barna erdei gombából.
A receptet itt tekintheted meg.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást