Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint

Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint

Címlap / Szerelem / Szex / Ebben az élen járunk: Íme a férfiak intim-méretei országok szerint / 2. oldal

A harmadik csoport

Azok, akik ide tartoznak, már nyertesnek érezhetik magukat, hiszen a globális átlag nagyját maguk mögött hagyták. Átlagosan 14-15,7 centiméteres péniszmérettel büszkélkedhet Argentína, Ausztria, Belgium, Belize, Bulgária, Costa Rica, Horvátország, Kuba, Dánia, a Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Franciaország, Németország, Görögország, Guatemala, Honduras, Leland, Izrael, Olaszország, Mexikó, Marokkó, Hollandia, Nicaragua, Nigéria, Norvégia, Lengyelország, Dél-Afrika, Svédország, Svájc és Zimbabwe férfilakossága.

A csoport legkisebb átlagát Ausztria, Izrael és Svájc nyújtotta, míg a legnagyobbaknak járó dicsőségen több ország is osztozkodik. Belgium, Belize, Kuba, Dominikai Köztársaság, Egyiptom, Olaszország, de Hollandia is büszke lehet magára. 

A negyedik csoport

A negyedik csoport tagjai minden bizonnyal nem küszködnek önbizalom-hiánnyal a méretüket tekintve. Aligha van rá okuk, hiszen ők abba csoportba tartoznak, ahol a legnagyobb átlagot produkálták a férfiak. Az ide sorolható országok átlagos intim-mérete 16-18 centiméter között található.

A büszke tulajdonosok lakóit az alábbi országokban kell keresni: Bolívia, Brazília, Kolumbia, Kongó, Cseh Köztársaság, Ecuador, Ghána, Haiti, Magyarország, Jamaica, Libanon, Panama, Peru, Puerto Rico, Szudán, Venezuela. Jó tudni, hogy ezen a téren a világ legmázlistább női közé tartozunk, na de mit tudnak a magyar férfiak, ha számszerűsítjük a méreteiket? Az átlagos magyar méret 16,5 centiméter, amivel hazánk férfijai a legrangosabb csoport alsó átlagát hozzák. A csoport sereghajtói egyébként Brazíliában, Csehországban, Peruban, Haitin és Puerto Ricóban élnek, míg az abszolút győztesek előnyeit a Kongóban élő nők élvezhetik.

Forrás

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

  • Kandúrbandi
    2021.01.20., 17:53

    Bolond ember dicsekszik a fa…val. Már nagyapáink is megmondták….

    Válasz

Írj egy hozzászólást