10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál

10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál

Címlap / Szerelem / Szex / 10 nagyon meglepő tény a péniszről, amiről eddig még nem is hallottál

1. Már a babáknak is van erekciója

Bármilyen hihetetlennek is hangzik, nem ritka, hogy egy fiú csecsemő erekcióval jön világra, az urak tehát már születésüktől fogva „készen állnak”. Sőt, előfordul, hogy már az ultrahangon is észrevehető ez a jelenség. Egy 1991-es kutatás szerint a magzatnak legtöbbször mély álom során van erekciója. 

2. A pénisz kétszer olyan hosszú, mint gondolnánk

Sok úriember vigaszt találhat abban a tényben, hogy büszkesége valójában sokkal hosszabb, mint hinné. Szerszáma méretének ugyanis körülbelül a fele található a teste belsejében, szép bumeráng alakban ágyazódva a lágyékába. 

3.
Nincs összefüggés a kéz-láb és a pénisz mérete között

Mivel ránézésre lehetetlen megmondani egy férfiról, milyen méretekkel rendelkezik, a nők évezredek óta próbálnak egyéb testi adottságaik alapján tippelni erre. Sajnáljuk, hölgyeim, de sem a magasság, sem az illető kéz- és lábmérete nincs összefüggésben a pénisze méretével, így előbbiekből felesleges bármilyen következtetést levonni. 

4. A „reggeli sátor” misztériuma

A legtöbb férfinek 3-5 erekciója van egy éjszaka folyamán. Hogy pontosan miért is ébrednek sokszor reggeli merevedéssel, egyelőre nem tudjuk, egyes tudósok szerint azért, hogy megelőzzék az ágyba vizelést, merevedéssel ugyanis nem lehet vizelni.

Mindenesetre ha egy férfi – éber állapotban – impotens, azonban alvás közben van merevedése, akkor egyértelmű, hogy problémája nem fizikai, hanem lelki eredetű.

5. A „halál erekció” létezik

Ez nem legenda, a végső erekció igenis létezik. A férfiak fantasztikus lények, hiszen nemcsak születés előtt, de még a halál után is képesek erekcióra! Ez legtöbbször az akasztásos halál utáni pillanatokban fordul elő, de nem kizárólagosan.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást