Sokszor tapintatlanok tudnak lenni a férfiak a nőkkel, ha ezekről van szó

Sokszor tapintatlanok tudnak lenni a férfiak a nőkkel, ha ezekről van szó

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Sokszor tapintatlanok tudnak lenni a férfiak a nőkkel, ha ezekről van szó

1. Nekünk több ráhangolódás kell

A férfiak bárhol és bármikor készen állnak a szexre, ezért nehezen értik meg, hogy a nőknek miért van szüksége előjátékra – tisztelet a kivételnek. Mivel számukra a szex sokkal inkább fizikális tevékenység, mint érzelmi, nekik igazán nem kell sok, hogy kedvet kapjanak hozzá. Nekünk, nőknek viszont „hangulatba” kell kerülnünk és az előjáték éppen erre való.

Nem kell, hogy egy órán keresztül tartson, de egy kis bók, simogatás és kényeztetés igazán fel tudja korbácsolni egy nő vágyait.

Amennyiben ők odateszik magukat, úgy mi is arányosan nagy elánnal viszonozzuk a kéjt. 

2. Ha ideges vagy, biztosan menstruálsz

A legtöbb férfi számára felfoghatatlan, hogy napokig vérzünk és mégsem halunk meg. Valószínű, hogyha ezen nekik kellene havonta keresztülmenniük, már kitört volna a harmadik világháború. Ha olyan férfiúval hoz össze a sors, aki ezt az időszakot csak „orál-hétnek” hívja, akkor szépen hagyd faképnél.

Nem várjuk el, hogy ilyenkor ők kényeztessenek minket a szájukkal, de a női test egyik természetes folyamatától ilyen mértékben undorodni gyerekes és kiábrándító tulajdonság.

Arról nem is beszélve, hogy milyen pitiáner dolog egy férfitől a menzeszre utalni, mikor egy nő zaklatott vagy ideges. Az ilyen férfiakat érdemes nagy ívben elkerülni.

3.
Súly-ingadozás

A legtöbb nő önbizalma – bármilyen szomorú is ezt kijelenteni – sajnos többnyire a testsúlyától függ. Mivel kislány korunktól azt sulykolják belénk, hogy vékonynak kell lennünk, a legtöbb nő éhezteti magát, hogy elérje álmai alakját.

A böjtölés és a szigorú diéta sokszor eredményez falási rohamokat, ezzel előidézve a jojo effektust.

Ilyenkor a legrosszabb, amit egy férfi tehet, hogy megjegyzést tesz arra, hogy a párja hízott, hiszen ezzel pont azt fogja elérni, hogy a lány bánatában befal egy tábla csokit. Bárcsak tudnák a férfiak hogy ilyenkor egy kis pozitív megerősítés az, ami erőt ad a diéta vagy a sport folytatásához!

4. Minél nagyobb, annál jobb – a női mell

Ami a férfiaknak a pénisz-méret, az a nőknek a mellméret: Minél nagyobb, annál jobb – legalábbis ezt hiszi mindenki – így mindannyian nagyobbat szeretnénk. Viszont míg a férfiak péniszmérete egészen addig rejtve marad, míg a pár el nem jut az ágyig, addig a nők melle végig ott van a „kirakatban”.

Ugyan a push up melltartók némileg adhatnak egy kis optikai tuningot, de azért egyből meg lehet állapítani többé-kevésbé, hogy az adott hölgy milyen méretekkel rendelkezik. A fiúk általában örülnek neki, mikor menstruáció vagy fogamzásgátló szedése alatt kicsit megnő a partnerük melle, de azzal is tisztában kellene lenniük, hogy a fogyás és a hízás is befolyásolja a méretét, nem beszélve a terhességről és a szoptatásról. 

5. Azonnal észreveszik a pattanásokat

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy pubertás kora után makulátlan arcbőrrel rendelkezzen. A menzesz és a különböző hormonális változások következtében is kirügyezhet a nők arca, amikor a világ összes krémjét és alapozóját a fejünkre kenjük, csak hogy sikerrel takarjuk el a bőrhibákat.

Jó lenne, ha ilyenkor a férfiak tudnák, hogy azzal segítenek a legtöbbet, ha hallgatnak és nem tesznek megjegyzést a bőrünk egyenetlenségére, hiszen természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nézünk ki.

VIDEO Téli horoszkóp 2023

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást