Instant facelift sminkkel? Az idei év kedvenc trendjével éveket fiatalodhatsz

Instant facelift sminkkel? Az idei év kedvenc trendjével éveket fiatalodhatsz

Címlap / Stílus / Arc / Instant facelift sminkkel? Az idei év kedvenc trendjével éveket fiatalodhatsz

A legújabb és valóban működő módszer a ráncfelvarrás sminkkel, ami ráadásul nem is ad hozzá plusz időt a reggeli készülődéshez, hiszen pusztán csak arra kell figyelni, hova viszed fel az adott termékeket. Ha szeretnél azonnali, látványos fiatalodást elérni mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül, mindenképp adj egy esélyt a trükknek!

A sminkes facelift lényege pusztán annyi, hogy megfelelő helyekre vidd fel a termékeket, valamint figyelj oda a termékek eldolgozásánál.

Bónuszként pedig elérheted azt a mesés foxy eye, vagyis rókaszem hatást, ami idén mindenhol látni és káprázatosan nagy és szexi összhatást eredményez. Nem kell hozzá profinak lenned, maximum gyakorold néhányszor, hogy később már csukott szemmel is simán menjen. Kétféle módszert is bevethetsz, az elsőhöz csak egy korrektorra, a másodikhoz pedig korrektor, bronzosító és pirosító kombinációjára lesz szükséged.

Facelift korrektorral

Az első, egy termékes módszert Victoria Lyn sminkfanatikus tette közzé, a tippjeivel pedig csodásan feszes hatású lesz a bőröd, ráadásul az arccsontodat is remekül kiemelheted. Az első lépés, hogy a bőrödnél néhány árnyalattal világosabb korrektort vigyél fel a szemed külső sarkához, mintha az alsó szempillasor folytatása lenne. Utána ugyanígy húzz egy felfelé ívelő vonalat az orrod külső részéhez, valamint az alsó ajkad mellől indulva is. Végül rajzolj egy vékonyabb csíkot az arccsontod külső része alá. 

Ha elkészültél, fogj egy ecsetet és minden vonalat felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozz el. Opcionális lépés, de tartósabb lesz a végeredmény, ha egy világos púderrel fixálod a korrektort, szintén felfelé mozgatva az ecsetet, és már kész is vagy.

@victorialyn Let’s do a FaceLIFT with makeup⬆️💄 Try this out💕‼️#makeup #beauty #highlightandcontour #concealer ♬ I Like – Guy

„Ráncfelvarrás” korrektor, bronzosító és pirosító segítségével

Az első lépés, hogy vigyél fel korrektort a belső szemzugod aljához, illetve a szemed külső részéhez – utóbbi helyre egy kifelé dőlő vonalat próbálj rajzolni. Ezt követően dolgozd el a terméket, de ügyelj arra, hogy ezt végig felfelé csináld, így lesz facelift hatású a smink. Ha ezzel megvagy, akkor a bronzosítót ne az arccsontod alá, hanem feljebb, a korábbi korrektor vonala alá, vele párhuzamosan vidd fel. Ezt is felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozd el. Végül pedig jöhet a pirosító, amit – ahogy már kitalálhattad-, feljebb, a korrektor és a bronzosító vonala közé kell felvinned. 

Ezt követően minden terméket a halántékod irányába dolgozz el. Danielle videóján jól látszik, hogy ezzel a néhány módosítással mennyire látványos eredményt érhetsz el a hagyományos kontúrozáshoz képest.

@daniellemarcan

subtle face lift using makeup

♬ Originalton – Alicia Ashanti

Ha van kedved egy gyors sminkes fiatalításhoz, válaszd bármelyik módszert, mindkettő segít abban, hogy üdébbnek, feszesebbnek tűnjön az arcbőröd.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást