Divat / Stílus

Inspiráló tavaszi/nyári öltözetek a milánói divatkifutókról

Inspiráló tavaszi/nyári öltözetek a milánói divatkifutókról

A kifinomult divatvilágáról ismert Milánói divathétről szemezgettünk néhány csodás, hordható öltözetet. Ha ezek a ruhadarabok elérhetetlenek is maradnak számunkra, legalább ölteteket meríthetünk ahhoz, mit, mivel és hogyan hordjunk!

Nyárias sikk

A matrózmintás nadrág a nyarat idézi, amelyhez jól mutat a citromsárga magassarkú cipő. Az egyszerű fehér ing mindezt visszafogottan hivatalossá teszi. Figyeljük meg továbbá a kifinomult kiegészítőket, mint a fonott táska, galléron kívülre helyezett aranylánc és a napszemüveg, mennyire összhangban vannak az öltözékkel…

Les Copains, Milánó tavasz/nyár 2012

Trendi mandarinszín

A semleges színű blézer és divatos mandarinszín szoknya párosítás már önmagában is elnyerte tetszésünket, de a vékony övvel való karcsúsítás, a sál és a sikkes kalap tovább tökéletesítik az öltözetet.  
Blugirl, Milánó tavasz/nyár 2012

Kifinomult női kosztüm

A fehér szegélyű fekete nadrágkosztümben van valami lazán elegáns, ami általában az Armani öltözetekre jellemző. Az idén tavasszal annyira divatos kalap sikkesebbé teszi az összhatást.
Emporio Armani,  Milánó tavasz/nyár 2012

Lenge nyárias szoknya

A lepelszerű nyárias szoknya karakteres színvilága mellé egy világos, semleges árnyalatú ujjatlan ing tökéletes választás.
Ferretti, Milánó tavasz/nyár 2012

Bőszárú nadrágok

A tavalyi 70-es éveket idéző bő nadrágok trendje idén tovább folytatódik. Annyira különleges ez a nőies mediterrán kék nadrágkosztüm, trendi barna kiegészítőkkel!
Genny, Milánó tavasz/nyár 2012

Átlátszó, vékony kötött szoknyák

A meleg évszakban csak az igazán vékony anyagú kötöttek jöhetnek számításba. Azért tetszik ez a Marani aranyozott szálból kötött szoknya, mert az alá hordott színes alsószoknya teljesen új hangulatot kölcsönöz az öltözetnek, mégis minden marad sejtelmes, szelíd és kifinomult. Az állatmintás ujjú felső is megérne egy külön elemzést…
Marani, Milánó tavasz/nyár 2012

Rövid topok

Az idei meleg évszakban újra divatba jönnek a hasat megvillantó rövid topok. Ennek egy melegebb változata a rövid pulóver, amely alatt hordhatunk inget. Az ilyen rövid felsőrészekhez mindig válasszunk magasított derekú szoknyát vagy nadrágot.
No. 21, Milánó tavasz/nyár 2012

Virágos nadrágok

Egy újabb trendi ruhadarab, amely nem hiányozhat az idei meleg szezonos gardróbunkból! A képen látható Normaluisa öltözéken annyira sikkes a pulóver alatt viselt halványsárga ing. A színek tökéletes összhangban vannak. A kötött pulóver egy vékony övvel van átkötve, kiemelve a derék karcsúságát.
Normaluisa, Milánó tavasz/nyár 2012

Szexi rövid nadrág kosztüm

A kendős övvel átkötött fekete rövidnadrág annyira nőies egy ilyen szabásban. Ha sikerül beszereznünk egy hasonló kosztümöt, mindenképp magassarkú szandállal hordjuk, hogy lábaink ne tűnjenek rövidebbeknek a rövidnadrág miatt!  
Pucci, Milánó tavasz/nyár 2012

Csipkés felső ceruzaszoknyával

Egy kifinomult csipkés felső jó befektetés, mert soha nem megy ki divatból és minden különlegesebb alkalomra illik. Ez a csontszínű változat elragadóan mutat a halványzöld ceruzaszoknyával és a krémszínű bőrövvel!
Scervino, Milánó tavasz/nyár 2012

Apró geometriai minták

Az Armani ruhát kifinomulttá teszik az apró geometriai minták. Csodásan mutat az ugyanolyan hosszúságú halványzöld kabáttal, sikkes kalappal és apró sötétkék táskával.
Emporio Armani, Milánó tavasz/nyár 2012

Csipkeszoknya

Ez a pompázatos csipkeszoknya elragadó darab, az ugyanolyan anyagból varrt táskával pedig kész főnyeremény! Tetszik, hogy egy egyszínű kötött pulóverrel van párosítva, a két anyag jól mutat együtt.
Scervino, Milánó tavasz/nyár 2012

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást