Inspiráló rövidnadrágos szettek – nem csak topmodelleknek

Inspiráló rövidnadrágos szettek – nem csak topmodelleknek

Címlap / Stílus / Divat / Inspiráló rövidnadrágos szettek – nem csak topmodelleknek

A nyár egyik slágerdarabja megkérdőjelezhetetlenül a sort és a rövidnadrág, ám a viseléséhez nem árt, ha az ember lánya végigedzette az előző hónapokat. Most azonban olyan összeállításokat hoztunk, amiket nem csak a tökéletes alakkal bíró hölgyek viselhetnek.

Lusta vasárnap

Az ejtett, laza szettek egészen tökéletesek azokra a napokra, amikor a legkevésbé sincs kedved túlzásba vinni az öltözködést, mégsem mondanál le a stílusos megjelenésről. Egy forró nyárestére Frankie szettje például tökéletes választásnak bizonyul, amivel még kicsit csalhatsz is a vonalaidon.

Azok a rövidnadrágok, amik nem tapadnak rá teljesen a combjaidra, hanem némileg elállnak oldalt, köztudottan karcsúsítanak. Ennek köszönhetően még lapos szandállal, saruval, vagy éppen tornacipővel viselve is ideális öltözet.

Ne feledd, még ezek a nadrágok is feszülnek a csodás fenékdomborulatokon, így ha nem tennéd közszemlére idomaidat, megjelenésedet egy hosszabb, oversize szabású felsővel teheted szolidabbá. A forróságban persze nyugodtan válassz könnyedebb, rövid ujjú blúzt magadnak.

Égig érő lábak kékben

Amennyire egyszerű és sportos volt az előző szett, a következő összeállítás annál csajosabb, még annak ellenére is, hogy nem éppen a legnőiesebb színekre épít.

Brenna ennél az outfitnél egyértelműen a kékre helyezte a hangsúlyt, de a csodás összhatást még tovább fokozta ezzel az izgalmas, mintás rövidnadrággal. Főbb praktikáit neked is érdemes ellesned: a rövid sort az ejtett felsőnek köszönhetően nem tűnik kihívónak, de a vékony lábak rendkívül hangsúlyosak.

Ezt nem csupán a derékszabásnak, hanem a magas sarkúnak is köszönheti a bloggerina, karcsú vonalai így még légiesebbnek mutatják. Idén te is bátran választhatod szandálok helyett a hegyes orrú, magas sarkú cipőket az esti programhoz, ezek a darabok hosszú kihagyás után ismét visszatértek a divatba.

Csodás ejtett fazon

Kat a tőle megszokott kifinomultsággal viseli a rövidnadrágot, mégpedig egy olyan fazont, amit gyakorlatilag bárki bátran magára ölthet.

Az ilyen ejtett szabású nadrágszoknya egészen tökéletes választás akkor is, ha van rajtad egy kevés felesleg. Ennél az otufitnél szintén hangsúlyos a derékrész, ami kiemeli a homokóra alkatot, a könnyed, lágy esésű anyagok pedig elegáns és alkalmi megjelenést kölcsönöznek mindenkinek.

Ha az átlagosnál vastagabb, vagy rövidebb a lábad, kerüld a bokapántos szandált, hiszen ezzel éppen a kívánt hatás elérése ellen teszel. Helyette válassz inkább egy hagyományos magas sarkút vagy telitalpú szandált, amikkel éppolyan csinos és bájos lehetsz, mint ez a bloggerina.

Elegánsan csipkében

Ha nincs mit elrejtened, akkor bizony nemcsak hagyományos rövidnadrágokat viselhetsz, hanem olyan feltűnő darabokat is, mint Jessica. Ő jól láthatóan bármekkora részt megmutathat a lábaiból, egész nyugodtan viselheti a divatba visszatérő forrónadrágokat.

A csipke valóban imádnivaló, és a szezonban bármilyen fazont beszerezhetsz belőle.

Ha túl erősnek érzel egy ilyen összeállítást, akkor természetes meg is cserélheted a szett alapjait: felül viselhetsz egy izgalmas és érdekes csipke felsőt, míg alulra választhatsz egy hagyományos, de csinos rövidnadrágot. 

Kényelmes blúzzal

Wendy ennél jóval merészebb összeállításokban is pompázott már, ám most mégis kiváló példát mutat arra, hogy hogyan viselhetjük a rövidnadrágot egyszerre nőies, mégis kényelmes szettben.

A visszatűrt nadrágokkal nem árt vigyáznia azoknak, akik nem nádszálvékonyak, ám még nekik is érdemes tenniük egy próbát, ugyanis a megfelelő hajtások még vékonyíthatnak is a combokon.

A különleges, bő szabású blúz szintén teljesen elrejti a derékrészt és a pocakot, ezért ideális választás lehet ez a viselet számodra, ha inkább a lábaidat hangsúlyoznád. Amennyiben inkább a kényelemre voksolsz, úgy a rövidnadrághoz bátran választhatsz balerinacipőt, vagy éppen lapos szandált.

VIDEO Így készíts pár perc alatt merész, füstös szemsminket

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!