Inspiráló modern-rusztikus apartman Göteborgban

Inspiráló modern-rusztikus apartman Göteborgban

Címlap / Otthon / Dekor / Inspiráló modern-rusztikus apartman Göteborgban

Ezt a figyelemreméltó négy szobás plusz konyhás lakást Svédországban láttuk. Kicsit emlékeztet a mi nagypolgári magas belterű lakásainkra, persze gyönyörű luxus kivitelben. Reméljük sikerül inspirációt nyerned a következő képsorok közül!

Amint belépünk egy tágas előszoba tárul elénk, amely a virtuális túránk letisztult fehér falú kiindulópontja. Az egyik hálószobába azonnal beleszeretünk, hiszen tágas ablakain keresztül egy lombos udvarra néz. A szobában egy tágas franciaágy, éjjeliszekrényekkel. A három állószekrény kiváló tárolást biztosít. A világosszürke falak kellemesen megtörik a fehéret, és szépen fokozzák a nyers téglafal és a padló rusztikus hatását. 

A nappali kiválóan alkalmas nagyobb társaságok fogadására is, ráadásul az ebédlő is közvetlen közelségben van. A négyzetes stílus, a könnyű festett falak, a sötét járólapok mind semleges alapot képeznek, amelyekhez könnyen illik bármilyen berendezés. A kényelmet szolgálja továbbá a kényelmes kanapé, kávézóasztal, TV készülék és olvasó sarok. A sarkat egy csodálatos kandaló díszíti, amely hideg évszakokban kellemes meleget áraszt. Az alábbiakban megtekintheted a lakás minden részletét – szeretnél benne lakni?

Még több inspirációt találhatsz a freshome.com oldalán!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást