Inkompatibilitás horoszkóp: partnerek, akikkel nem lesz hosszú a párkapcsolatod

Inkompatibilitás horoszkóp: partnerek, akikkel nem lesz hosszú a párkapcsolatod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Inkompatibilitás horoszkóp: partnerek, akikkel nem lesz hosszú a párkapcsolatod

Kos: a visszafogott partner mellett

Mivel te tűzjegy vagy, naná, hogy imádod a pörgést, a kalandokat és az izgalmakat. Az otthonülés távol áll tőled, a programmentes hétvége pedig elképzelhetetlen számodra.

Egy kapcsolat elején visszaveszel ugyan a tempóból, de pontosan tudod, hogy te sosem leszel az a típus, aki jól elvan a kanapén napokig is.

Ezért aztán nem csoda, hogy nem találod meg a közös nevezőt egy olyan partnerrel, aki szöges ellentéted, biztonsági játékot űz, és a nyugisabb életvitelt kedveli. Ebből kiindulva egy Rák jegyű mellett nem igazán éreznéd jól magad, legalábbis hosszú távon biztosan nem.

Bika: egy makacs partner mellett

A Bikáknak nem ajánlatos olyan személlyel kapcsolatba bonyolódni, aki nagyon makacs. Hogy miért? Mert ők is azok, és hosszú távon nem működik egy olyan felállás, ahol egyik fél sem hajlandó engedni! Állandóan csak vitatkoznának, senki sem akarna kompromisszumot kötni, és a végén mindenki menne a saját feje után, ami hatalmas zűrzavart vonzana magával.

Egy Bika jegyű ember inkább akkor találja meg a boldogságot, ha a partnere képes alkalmazkodni, de ugyanakkor segít neki utat mutatni, hogy ő is rugalmasabb legyen.

Épp ezért a Bika sem az Oroszlánnal, sem egy másik Bikával nem találná meg az összhangot!

Ikrek: egy antiszociálisabb partner mellett

Az Ikrek az a személy, aki az egyedüllétet nagyon rosszul viseli.

Szó se róla, mivel két személyiség rejtőzik benne, néha kifejezetten élvezi az otthon töltött hétvégéket, de hosszú távon inkább társasági lény, ezért folyton szervezi magának a baráti programokat, és állandóan csetel valakivel.

Ezért nem érzi jól magát egy olyan kapcsolatban, ahol a partnere inkább csak otthon maradna kettesben, és nem szeretne nagy társasági eseményekre járni.

Az Ikreknek kell az, hogy a partnere ugyanolyan beszédes legyen, mint ő, ezért egy visszahúzódóbb, introvertáltabb személy mellett nem lesz boldog hosszú távon. Ebből kifolyólag nem passzolnátok össze egy Halak jegyű partnerrel!

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást