Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök

Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök

Címlap / Szerelem / Szex / Így változik meg a szexuális életetek, miután összeköltöztök

Mindenki lelkesen kezdi

Ugyan a párok legtöbbje tisztában van vele, hogy az összebútorozás nehézségekkel is jár, természetesen a kezdeti szerelmi sodrásban mégis lelkesen vágnak bele. Izgatottak, hogy összekötik életüket és egy fedél alatt folytathatják a jövőjüket.

A felek először szemet hunynak egymás kellemetlen szokásai felett, amik kezdetben még kevésbé, később viszont már egyre jobban idegesítik őket és elkezdődnek a veszekedések, amiknek hatásai sokszor a hálószobában is érződnek, mikor a pár az ágyba is magával viszi a neheztelést. 

Beáll az állandóság

Mikor a szerelmesek még nem élnek együtt, ritkábban találkoznak és emiatt alig várják, hogy egymáséi lehessenek. Ilyenkor mondhatni ki vannak éhezve egymás testére és akárhányszor találkoznak, szenvedélyesen összebújnak. Ez a hevesség azonban elkezd fakulni, hogyha minden nap találkoznak. Már nincs a lelkes készülődés, mikor tudják, hogy jön a másik: a férfiak nem borotválkoznak minden nap, és a nők sem veszik fel minden este a legszexibb babydolljukat.

Már nem kell meghódítani a másikat, mindenki megnyugszik és kicsit elereszti magát. Látják egymást reggel gyűrötten, fáradtan, kevésbé kívánatosan és már nem figyelnek annyira oda magukra, hogy a legjobb oldalukat mutassák. És sajnos egymásra sem, pedig ilyenkor kezdődik az igazi „munka”, ami nem más mint az, hogy továbbra is úgy törődjenek egymással, mint a kapcsolat kezdetén.

Véget érnek a mézeshetek

A frissen összebútorozott párok az első napokban hajlamosak arra, hogy „felavassák” a lakás minden pontját és naponta egymáséi legyenek. Ez a rózsaszín köd azonban fenntarthatatlan és szépen lassan elkezdenek ritkulni az együttlétek, ez elkerülhetetlen.

A napi szintű szexből először minden másnap lesz, majd heti kettő, egy, illetve a hosszú évek óta együtt élő pároknál nem ritka, ha már csak havi szinten tudják számontartani a szexuális együttléteiket. Sőt, szomorú, de nem ritka, hogy egyesek teljesen szexmentes kapcsolatban élnek. 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást