5 árulkodó jel a kapcsolat kezdetén, hogy pocsék partner lesz

5 árulkodó jel a kapcsolat kezdetén, hogy pocsék partner lesz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 árulkodó jel a kapcsolat kezdetén, hogy pocsék partner lesz

Egy kapcsolat elején – mikor még a rózsaszín szemüvegen keresztül látjuk a másikat – nem vesszük észre a másik hibáit. Sokszor még a legszembetűnőbb jeleket sem, amikről kilométerekről látszik, hogy szerelmünk tárgya nem lesz éppen a legideálisabb partner. Az alábbi öt jel arról árulkodik, hogy a férfi vagy kapcsolatfóbiás, vagy csak simán nem vesz téged eléd elég komolyan, de a lényeg, hogy mindenképpen pocsék barát lesz.

1. Nincsenek konkrét céljai az életben

Egy erős, független nőnek nincs szüksége egy olyan partnerre, aki a szüleivel él, nincs rendes munkája és egész nap az x-box előtt ül. Ha nincsenek álmai, amiket meg szeretne valósítani, hanem csak ül a babérjain bármiféle ambíció nélkül, sehova nem fog vezetni a kapcsolat és nem is fog semmiért küzdeni veled vagy érted. Ha valaki átmenetileg van ilyen helyzetben, de tesz azért, hogy kikerüljön belőle, az kaphat egy esélyt, de aki megelégszik ezzel az élettel, az nem érdemli meg, hogy időt pazarolj rá.

2. Nem mutat be a barátainak

Nem kell, hogy a harmadik randin bemutasson az egész baráti körének, de ha már jártok egy ideje és még egyetlen ismerősével sem találkoztál, ott valami nincs rendben.

Ha összejöttél valakivel, nyilván szupernek látod és alig várod, hogy elbüszkélkedhess vele a haverjaidnak.

Egy olyan srác viszont, aki ezt hosszabb távon sem teszi meg, az nem gondolja komolyan a kapcsolatot veled, ha így „rejteget”. Vagy ő titkol valamit, vagy szégyell, tehát mindkét esetben ajánlatos faképnél hagyni.

3. Nem visz el sehova

Egy randi nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy drága étteremben kell végigkóstolnotok a gourmet menüt. Egy randevúnak ugyanis nem extravagánsnak kell lennie, hanem csak egy kicsit kreatívnak. Például nem kerül semmibe este kisétálni az egyik hídra és nézni a város fényeit, vagy elmenni kirándulni egy közeli hegyre. Ha nincs pénze, egy férfi akkor is le tud venni a lábáról egy nőt pusztán azzal, hogy csinál két szendvicset, egy üveg málnaszörpöt és kiviszi a Margit-szigetre.

Ha mégsem visz el soha sehova, hanem csak otthon – vagy nálad – akar filmet nézni, akkor a kapcsolatból secperc alatt fog kiveszni a romantika. 

4. Hanyagol a közösségi médián (is)

Azt mondják, az igazán boldog kapcsolatnak nincs jele a közösségi oldalakon és ha valaki állandóan pakolja ki a mosolygós közös képeket, az valójában kompenzál, de az sem normális, ha a partnered nem követ be, vagy nem engedi, hogy bekövesd, kommenteld vagy lájkold a képeit. Ugyanez a helyzet akkor is, ha sosem veszi fel a telefont, vagy csak órák múlva válaszol az üzeneteidre. 2019-et írunk, mindenkinél mindig van telefon, nem igaz, hogy nem tud válaszolni.

5. Csak magáról beszél

Ha tetszik valaki és elkezdünk érzelmeket táplálni iránta, természetes, hogy hirtelen mindent tudni akarunk róla.

Egy olyan fiú azonban, aki alig kérdez rólad valamit, viszont magáról annál többet beszél, enyhén szólva nem ideális partner.

Vagy nárcisztikus, vagy csak simán érdektelen és beképzelt, de a lényegen ez mit sem változtat. Ha már a kapcsolat elején nem mutat irántad érdeklődést és nem akar téged megismerni, akkor ez nem fog változni, úgyhogy ideje búcsút inteni neki.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást