Így nyerheted el a Bak szerelmét

Így nyerheted el a Bak szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Bak szerelmét

A te kiszemelted is egy Bak jegyű férfi? Az alábbiakban megismerheted ennek a zodiákusnak a jellemző tulajdonságait, megtudhatod, milyen szerelemre számíthatsz egy ilyen partner oldalán. Sőt, azt is eláruljuk, hogyan hódíthatod meg!

Milyen a szerelme?

A Bak szerelmét nem könnyű elnyerni, akinek mégis sikerül, az borítékolhat magának egy odaadó, törődő, gyengéd partnert. Mindez első ránézésre nehezen hihető el egy Bakról, ő ugyanis a nagybetűs realisták közül is kiemelkedik. Megbízható, kapcsolatban mindig lehet rá támaszkodni, azonban borzasztóan fontos számára a karrier és a pénz – márpedig ezt nem mindenki tudja eltűrni, értékelni.

Esetében számítani kell arra, hogy „nehezen nő be a feje lágya”, tehát sokkal inkább felnőttként, 30-40 fele jut el arra szintre, amiért igazán szerethető válik. Akkor viszont bepótolja mindazt, amit odáig elmulasztott, és csodálatos férj, apa válik belőle.

Milyen nőket kedvel?

Nehéz pontosan körbeírni, mi az ideálja, ugyanis éppen aktuális kedvétől függ, ki kelti fel az érdeklődését. Sokszor ő maga sem tudja, mit szeretne, mi tenné boldoggá, és általában a semmiből bukkan fel az a nő, aki végre megdobogtatja a szívét. Az mindenesetre biztos, hogy nagyra becsüli a hűséget és a komolyságot (kapcsolati szinten), ha ezeket nem látja meg partnerében, akkor nem is tervez vele hosszútávon.

Nem szereti azokat, akik állandóan álmodoznak, nem állnak két lábbal a földön, ezzel szemben kedveli, ha simogatják a lelkét, ugyanis a Bakok általában hányatatott sorsúak, nehéz gyerekkorúak. Ezért szeretik az „anyatípusú” nőket, de nekik is csak szerelem esetén nyílnak meg.

Ezekkel biztosan elriasztod

A pénzszórással ki lehet üldözni a Bakot világból, persze csak akkor, ha nem dúskálsz az anyagiakban. Nem bírják azt sem, ha képtelen vagy tervezni, és nem látják rajtad, hogy komolyan dolgozol a céljaidért.

Utálják a rendetlenséget és a rendszer hiányát, egy takarításra váró otthonnal és egy hanyagul összedobott vacsorával rögtön elintézheted, hogy az első randitok az utolsó is legyen. Elriasztod, ha túlságosan romantikus, ábrándozó természet vagy, esetleg, ha tolakodó kérdésekkel faggatod terveiről, múltjáról.

Szívesen mesél magáról, ha tudja, hogy kizárólag rá koncentrálsz és megérted, amit mond, de a figyelmetlenséget nem tűri.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»