Életmód / Ezotéria

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb édesapák

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb édesapák

Bika

A Bika apukák legnagyobb erénye kétségtelenül a türelem – amire, valljuk be, gyereknevelés esetén nem kis szükség van. Emellett gyakorlatias és racionális énjük miatt biztonságot sugároznak mind a kicsik, mind az anyuka felé.

Olykor makacsok tudnak lenni, de ez azzal kapcsolatban is igaz, hogy csak a legjobbal elégednek meg, ha a családjukról van szó. Bármikor lehet rájuk számítani és bármit megtennének a gyerekükért.

Rák

Amikor egy Rák apukává válik, még érzelmesebb férfi lesz belőle, és teljes szívével gondoskodik a gyermekéről. Egy percig sem fél kimutatni az érzelmeit, ami nagyon jó hatással van a pici lelki fejlődésére. Nagyon aggódó típus, amit néha kicsit túlzásba is vihet, de az biztos, hogy remekül felkészíti gyermekét az élet akadályaira.

Halak

Empatikus, nagylelkű, művészi beállítottságú, érzelemgazdag – ezek a legjellemzőbb tulajdonságai egy Halak csillagjegyű apukának. Remekül ért a gyerekek nyelvén, és pontosan tudja, mikor hogyan kell szólni hozzájuk. Nem kényezteti el őket, de amikor kell, kimutatja őszintén az érzéseit.

Az egyedüli nehézség, ami felmerülhet, hogy nehezen tud hosszú távon odafigyelni valamire, ami a gyerekek esetében fontos lenne, de szerencsére ilyenkor is talál megoldást arra, hogy mindenki jól jöjjön ki a helyzetből.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást