A bak férfiak személyiségjegyei

A bak férfiak személyiségjegyei

Címlap / Életmód / Ezotéria / A bak férfiak személyiségjegyei

A Bak férfiakat sok mindenért szeretjük: előzékenyek, okosak, férfiasak és mindent megtesznek szeretteikért. Lássuk részletesebben, hogy mi is jellemzi őket az élet területein.

Stratéga

A Bak férfiak igazi stratégák: lehetőség szerint mindent alaposan végiggondolnak, elterveznek, és részletes forgatókönyveket vezetnek végig magukban, így próbálva elkerüli a meglepetéseket.
Terveikhez, elgondolásaikhoz erősen ragaszkodnak, sokszor akár a csökönyösségig is eljutnak ebben, észérvekkel azonban hatni lehet rájuk.

Kitartás

A Bak férfiakat nagyon erősen jellemzi a kitartás. Ilyenek a munkában és a magánéletben is: nehezen szegi a kedvüket bármi is, annyira legalábbis szinte soha, hogy feladják azt, amibe belekezdtek.
Kitartásuk példát mutat a többieknek is, így kiváló vezetők lesznek, akik nem hátrálnak meg az első nehézségek láttán.

Szerénység

A Bakok rendszerint nagyon szerény emberek. Kicsit visszahúzódóak, pedig vágynak a társaságra és a közvetlenségre, mégsem tudják sokszor úgy elengedni magukat, ahogy szeretnék.
 
A konfliktusokban is mindent megtesznek azért, hogy lehetőleg békés úton, konfrontálódás nélkül intézzék el a problémákat.

Szerelem

A Bak férfiak számára természetesen nagyon fontos az érzelmi töltet, de az is igaz, hogy érzékiség nélkül nem képesek sokáig meglenni.
Szükségük van arra, hogy társuk sokat dicsérje őket, szexuális teljesítőképességére pedig nem lehet egy rossz szót sem mondani. Az érzékiség radikális csökkenésével a szerelme szinte azonnal képes megszűnni.

Család

A Bakokra különösen jellemző, hogy a párkapcsolaton és a családon belül nem feltétlenül hajlanak az egyenjogúságra.
Ezt természetesen nem jelenti azt, hogy lenéznék a másikat, de az tény, hogy a legtöbb Bak szereti, ha a családjában a klasszikus szerepek és szereplők egymásra találnak. Vagyis a nő felel a család melegéért és a szerelemért is.

Párválasztás

A Bakok a párválasztást is igyekeznek tudatosan csinálni. Tisztában vannak saját elvárásaikkal, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják az ezekhez legjobban illő párt.
Szeretnek dominálni, ezért nem ritka, hogy maguknál jó néhány évvel fiatalabb nőt választanak, aki felnéz rájuk. Nem pusztán érdekből választanak így a Bakok, egyszerűen csak így érzik biztosítva a boldog jövőt.

Karrier

A Bakok leggyakrabban a karrierjüknek élnek, és mindent megtesznek azért, hogy ott elérjék a kitűzött céljukat.
A családjukra, mint nyugodt hátországra van szükségük, ahol feltöltődnek és ahol új terveket szövögethetnek, amelyeket majd a munkájában megvalósítanak. A karrierje pedig biztosítékot jelent az egész család számára a nyugodt és biztonságos élethez.

Humor

A Bakokra egy speciális humorérzék jellemző. Szerénységük miatt sokaknak okoznak meglepetést, amikor ritkán, de akkor nagyon humoros dolgokat mondanak.
Mivel sokan nem számítanak tőlük erre, ezért egy csapásra képesek mások szívébe férkőzni csupán egy jól eltalált mondatnak köszönhetően. 
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást