Így nyerheted el a Bak szerelmét

Így nyerheted el a Bak szerelmét

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így nyerheted el a Bak szerelmét / 2. oldal

Ezzel viszont garantáltan megfogod

Általában a külső az, ami megfogja az embereket, nincs ez másként a Bakokkal sem. Ők azonban messze nem csak a szépségre koncentrálnak: alaposan megnézik a ruhákat is. Nem feltétlenül drága márkákra utaznak, de az összhangra kiemelten ügyelnek. Ez is rendmániájukra vezethető vissza.

Szóval az pluszpont, ha minden katonasorban áll az asztalodon, a szekrényedben és rajtad. Imádja, ha jobban meg akarod ismerni, mert távolságtartó, és ebből érzi, hogy tényleg kíváncsi vagy rá. Ugyanakkor nem szabad mindenáron a meghódítására törekedned, hagynod kell, hogy ő is dolgozzon a kapcsolatért, különben elveszíti érdeklődését.

Ezeken felül konkrét célokkal, dolgozni akarással tudod levenni a lábáról.

Mit vár el a kapcsolatban?

Elvárja, hogy legalább annyit tegyél bele a kapcsolatotokba, mint ő. Sőt, ha erődön felül próbálsz teljesíteni, akkor rajongani fog érted. Szeretné, hogy mindenhez gyakorlatiasan, megfontoltan állj hozzá – ha nem így teszel, ő lesz az, aki visszavesz a lelkesedésedből.

Arra törekszik, hogy anyagilag mindent megadjon neked, de nem szabad szórnod mellette a pénzt, neked is annyit kell hazavinned, amennyit csak lehet, hogy közösen érhessétek el a nem is olyan kismértékű céljaitokat.

A hűséget mindenekfelett megköveteli. Amennyiben elnyered egy Bak bizalmát, szerelmét, ő sosem fogja neked teljesen megbocsájtani, ha kikacsintottál a kapcsolatotokból.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást