5 ígéretes szilveszteri buli, ahol biztosan jó hangulatban talál majd az új év

5 ígéretes szilveszteri buli, ahol biztosan jó hangulatban talál majd az új év

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 ígéretes szilveszteri buli, ahol biztosan jó hangulatban talál majd az új év

Idén ne hagyd az utolsó pillanatra a döntést, nehogy megint valami unalmas házibuliban köss ki, ahol a pezsgőpukkanás szól a legnagyobbat! Vagy most kezdd el szervezni az év homeparty-ját, vagy biztosítsd be magadnak, hogy valami igazán jó kis rendezvényen ott lehetsz!

Jardinette Kertvendéglő: Best of Jazz & Pop’n Rock Szilveszter

6 éves sorozatot folytat a budai kertvendéglő idei szilveszteri programjával, és ahogy a zenei kínálatot nézzük, a hangulat rossz már nem lehet, de a menü is elég meggyőzően hangzik – ha egész évben úgy eszünk, mint szilveszterkor, akkor sem lesz gond, Csánki István konyhafőnök fogásait egész évben el tudnánk viselni.

A 19.990 Ft / fő + 10 % szervízdíj nem csak a belépőt, de a hat fogásos ünnepi menüt is tartalmazza – két féléből lehet választani – és többek között olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint a bordírozott borjúgerinc zöldség concasséval, borjúmájas dió felfújttal, vagy a vargánya cappucinó füstölt szürkemarha hátszínszelettel.

A vacsora alatt zenés műsor várja a vendégeket, musical és filmslágerekkel, kubai dallamokkal és jazz-zel, éjfél után pedig még jobban felpörög majd a buli a tánczenével a ’70-es évektől napjainkig.

Bálna Bisztró: Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter

Magyarország elsős zámú Swing énekese, Gájer Bálint és az ország egyik legismertebb funky zenésze, Éliás Jnr egy helyen, szilveszter éjszaka a Bálna Bisztróban.

Kell még többet mondanunk? Talán csak annyit, hogy az est házigazdája DJ Tégla lesz, aki a legnagyobb soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át mindenkit 2018-ba.

Mindezt a belvárosban, gyönyörű panorámával a Dunára, és persze vacsorával, amire a beharangozó szerint a szakácsok éppen akkora műgonddal készülnek, mint a fellépő művészek: a többféle előétel, főétel és desszert között lesz majd például vörösboros marhapörkölt zöldséges kuszkusszal és glutén mentes amarénás-narancsos mousse is.

A belépő a program mellett a vacsorát, az éjféli pezsgőt és a welcome drinket is tartalmazza, az egyetlen rossz hír, hogy az elővételes jegyek elfogytak, már csak last minute áron lehet beugrót váltani 22.990 Ft-ért.

Dumaszínház szilveszteri műsor

Szeretnéd átröhögni magadat a következő évbe, vagy már délután megalapozni a jó hangulatot, esetleg az esti házibuliban a legfrissebb poénokkal szórakoztatni a köréd gyűlőket a konyhában? Akkor a Dumaszínházban a helyed!

A Corvin sétányon már délután 1-kor megkezdődik a móka Kiss Ádámmal és Kőhalmi Zoltánnal, majd egymást váltják a stand uposok a színpadon, változatos műsorokkal lép fel többek között Aranyosi Péter, Dombóvári István, az ifjabb és idősebb Badár, Bödőcs Tibor önálló estjét, melynek vendége Hajdú Balázs és Tóth Edu délután 4-kor és este 8-kor is műsorra tűzték.

Az utolsó program este 22.30-kor kezdődik, a Duma Swing 2-n Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc osztják majd az észt.

XIII. Szilveszteri éjszakai túra a Mátrában

Nem vagy az a kimondottan party-alkat, de szeretnéd szép helyen, jó társaságban, izgalmas programokkal tölteni az év utolsó éjszakáját?

Az immár hagyományosnak számító Mátra-túra nem csak ingyenes, de biztosan feledhetetlen program lesz!

Ahogy az előző években, a cél most is éjfélre a Cseplye-tetőn lenni, ahonnan az újév köszöntése után megtekinthetitek a város és a környék tűzijátékait.

Az eddigi tapasztalatok alapján kb. 1 órára értek vissza a városba 2018 első napján, azaz, ha szeretnétek, még egy buliba is oda tudtok érni. A 20 és fél kilométeres túrához Mátrafüreden tudtok 20 illetve 22 órakor bekapcsolódni.

Barba Negra: Tankcsapda koncert

A debreceni tankok a fővárosban dübörögnek majd az év utolsó napján, és ha nem annyira áll közel hozzád a jazz, a nyolcfogásos vacsora meg a kisestélyi, viszont valami őrült, ugrálós, tombolós bulin szeretnéd tölteni az év utolsó napját, akkor ints búcsút egy ördögvillával az óévnek a Barba Negrában.

A kapunyitás este 8 órakor lesz, a koncertre a jegyeket elővételben 5.500 Ft-ért, a helyszínen a koncert napján 6.500 Ft-ért tudod megváltani, ha egy kis füsttel meg lábdobbal indítanád 2018-at.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást